30112020Δευ
Τελ. Ενημέρωση:Τετ, 25 Νοε 2020

Διεξαγωγή Περιφερειακού Διαγωνισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής για μαθητές Δημοτικού Σχολείου «Ο Γαλαξίας μας»

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας ενημερώνει τις σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κ. Μακεδονίας, για την διεξαγωγή του  Περιφερειακού Διαγωνισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής με θέμα «Ο Γαλαξίας μας», ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στο ΝΟΗΣΙΣ το Σάββατο  12 Μαρτίου 2016 και ώρα προσέλευσης 10:00 π.μ.

Ο 2ος  Πανελλήνιος διαγωνισμός με θέμα «Ο Γαλαξίας μας», πραγματοποιείται στο πλαίσιο της ευρύτερης προσπάθειας για τη διάδοση της νέας εκπαιδευτικής μεθόδου STEM (Science  Technology Engineering - Mathematics) και την ένταξή της στο σύστημα διδασκαλίας και εκπαίδευσης μαθητών στην Ελλάδα και διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων (Φ.14/1918/ 163341 /Δ1/15-10-2015).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τις λεπτομέρειες του διαγωνισμού στον δικτυακό τόπο http://www.wrohellas.gr. Διευκρινίζεται ότι η μετακίνηση την ημέρα του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί χωρίς δαπάνη για το Δημόσιο.

Συνημμένα:
Download this file (perifereiakos-diagonismos-galaxias.pdf)Διαβιβαστικό προς σχολεία[ ]179 kB
Η Περιφερειακή Διεύθυνσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας χρησιμοποιεί στο διαδικτυακό της τόπο "cookies" προκειμένου να προσφέρει αποτελεσματικότερο για τους επισκέπτες/χρήστες περιβάλλον. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας στην ιστοσελίδες μας, αποδέχεσθε τη χρήση των "cookies". Για να ενημερωθείτε σχετικά, παρακαλούμε να ανατρέξετε στις Πληροφορίες.
Πληροφορίες Αποδέχομαι