30112020Δευ
Τελ. Ενημέρωση:Τετ, 25 Νοε 2020

Οδηγίες και Πρόγραμμα του 3ου Περιφερειακού Διαγωνισμού Εκπαιδευτικής Ολυμπιάδας Ρομποτικής

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας σε συνεργασία με τον Οργανισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής και Επιστήμης  WROHellas και την Αντιδημαρχία Αθλητισμού, Πολιτισμού και Νεολαίας του  Δήμου Πυλαίας ? Χορτιάτη,  διοργανώνει το Σάββατο 4 Ιουνίου 2016 στην αίθουσα Λίτσα Φωκίδη του νέου Δημαρχιακού μεγάρου Πανοράματος, τον 3ο Περιφερειακό Διαγωνισμό της Ολυμπιάδας Εκπαιδευτικής Ρομποτικής WRO.

Ο 3ος Περιφερειακός Διαγωνισμός Κεντρικής Μακεδονίας αποτελεί τον προκριματικό  του 8ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού, ο οποίος τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων  με την υπ? αριθ. Πρωτοκόλλου  23277/Δ2 ? 11/2/2016 του ΥΠΠΕΘ.  Οι ομάδες που θα προκριθούν θα  εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στην Παγκόσμια Ολυμπιάδα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, η οποία φέτος διεξάγεται στο Νέο Δελχί της Ινδίας, 25-27 Νοεμβρίου 2016.

Το θέμα του φετινού διαγωνισμού είναι περιβαλλοντικό: «Rap the scrap: Ρομπότ για τη μείωση, τη διαχείριση και την ανακύκλωση των απορριμμάτων».

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τις λεπτομέρειες του διαγωνισμού στον δικτυακό τόπο http://wrohellas.gr, στην αντίστοιχη ενότητα που αναφέρεται στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό 2016. Η εγγραφή στον διαγωνισμό ισχύει και για τον Περιφερειακό και γίνεται μέσω της Φόρμας Συμμετοχής στο ίδιο μενού. Εκεί μέσα υπάρχουν και ανακοινώσεις για τους κανόνες του διαγωνισμού και χρήσιμες πληροφορίες συμμετοχής.  Η ώρα προσέλευσης των ομάδων είναι 9.30 με 10 π.μ. 

Επισυνάπτουμε έγγραφο με Oδηγίες και Πρόγραμμα του Διαγωνισμού και είναι καλό να το διαβάσουν όλες οι εμπλεκόμενες ομάδες.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι Χορηγός Επικοινωνίας είναι η ΕΡΤ3  ενώ ο  συγκεκριμένος διαγωνισμός  θα μεταδοθεί διαδικτυακά ζωντανά  στην διεύθυνση www.webtv.kmaked.eu ώστε όσοι επιθυμούν να έχουν την ευκαιρία να την παρακολουθήσουν μέσω ίντερνετ. Η δημοσιογραφική κάλυψη θα γίνει από τους σπουδαστές και εκπαιδευτές τμημάτων Ραδιοφωνικών Παραγωγών, Ηχοληπτών και Τεχνικών του Δημοσίου ΙΕΚ Επανομής.

 

Συνημμένα:
Download this file (19339.docx)Διαβιβαστικό[ ]58 kB
Download this file (odigies-programma.docx)Οδηγίες Πρόγραμμα[ ]18 kB
Η Περιφερειακή Διεύθυνσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας χρησιμοποιεί στο διαδικτυακό της τόπο "cookies" προκειμένου να προσφέρει αποτελεσματικότερο για τους επισκέπτες/χρήστες περιβάλλον. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας στην ιστοσελίδες μας, αποδέχεσθε τη χρήση των "cookies". Για να ενημερωθείτε σχετικά, παρακαλούμε να ανατρέξετε στις Πληροφορίες.
Πληροφορίες Αποδέχομαι