2η Ανακοίνωση - Προκήρυξη 9ου Μαθητικού Συνεδρίου Πληροφορικής Κεντρικής Μακεδονίας
29032024Παρ
Τελ. Ενημέρωση:Τρι, 18 Ιουλ 2023

2η Ανακοίνωση - Προκήρυξη 9ου Μαθητικού Συνεδρίου Πληροφορικής Κεντρικής Μακεδονίας

 

fb-headeraki-final

Σας κοινοποιούμε την 2η Ανακοίνωση Προκήρυξης του 9ου Μαθητικού Συνεδρίου Πληροφορικής Κεντρικής Μακεδονίας που θα διεξαχθεί στις 25, 26, 27 και 28 Απριλίου 2017 στο Συνεδριακό Κέντρο «Ν. Οικονόμου» (ΝΟΗΣΙΣ- Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας).

Το 9ο Μαθητικό Συνέδριο Πληροφορικής (σχετική άδεια ΥΠΠΕΘ 192378/Δ2/11-11-2016) διοργανώνεται από την Περιφερειακή Διεύθυνση Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, τους Σχολικούς Συμβούλους Πληροφορικής Κεντρικής Μακεδονίας, το Σωματείο Φίλων του NOHΣΙΣ και το Ίδρυμα «Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας» ΝΟΗΣΙΣ και  τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας,  Έρευνας και Θρησκευμάτων (σχετική απόφαση ΥΠΠΕΘ 192373/Δ2/11-11-2016).

Παρακαλούνται  οι συνάδελφοι της Π.Ε. και Δ.Ε. να ενθαρρύνουν την συμμετοχή των μαθητών.

Σχετικά με την διαδικασία υποβολής εργασιών, δίνεται παράταση και η ηλεκτρονική πλατφόρμα υποβολής  θα μείνει ανοικτή μέχρι και  την Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017.

Η εκδήλωση ενδιαφέροντος και  η κατάθεση περίληψης εργασιών γίνονται ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας του συνεδρίου    (www.math-syn-pli.gr).

 

Το 9ο Μαθητικό Συνέδριο Πληροφορικής θα εμπλουτιστεί και με Workshops, για τα οποία θα υπάρξει ενημέρωση μέχρι τα τέλη Μαρτίου ώστε οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν συμμετοχή ηλεκτρονικά.

    Επίσης δίνεται η δυνατότητα συμμετοχής μιας αντιπροσωπευτικής σχολικής μονάδας (ανά βαθμίδα Εκπαίδευσης) από γειτνιάζουσες Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης εφόσον υπάρξει σχετικό ενδιαφέρον.

Η Περιφερειακή Διεύθυνσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας χρησιμοποιεί στο διαδικτυακό της τόπο "cookies" προκειμένου να προσφέρει αποτελεσματικότερο για τους επισκέπτες/χρήστες περιβάλλον. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας στην ιστοσελίδες μας, αποδέχεσθε τη χρήση των "cookies". Για να ενημερωθείτε σχετικά, παρακαλούμε να ανατρέξετε στις Πληροφορίες.
Πληροφορίες Αποδέχομαι