30112020Δευ
Τελ. Ενημέρωση:Τετ, 25 Νοε 2020

3η Ανακοίνωση 10ου Μαθητικού Συνέδριου Πληροφορικής

Σας κοινοποιούμε την 3η Ανακοίνωση Προκήρυξης του 10ου Μαθητικού Συνεδρίου Πληροφορικής Κεντρικής Μακεδονίας, που θα διεξαχθεί στις 17, 18, 19 και 20 Απριλίου 2018 στο Συνεδριακό Κέντρο «Ν. Οικονόμου» (ΝΟΗΣΙΣ- Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας).

Το 10ο Μαθητικό Συνέδριο Πληροφορικής (σχετική άδεια ΥΠΠΕΘ 224081/Δ2/19-12-2017) διοργανώνεται από την Περιφερειακή Διεύθυνση Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, τους Σχολικούς Συμβούλους Πληροφορικής Κεντρικής Μακεδονίας, το Σωματείο Φίλων του NOHΣΙΣ και το Ίδρυμα «Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας» ΝΟΗΣΙΣ, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων (σχετική απόφαση ΥΠΠΕΘ 228789/Δ4/29-12-2017).

Να σημειωθεί ότι μέχρι και την Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018 οι εκπαιδευτικοί που δηλώσαν συμμετοχή με περίληψη, θα πρέπει να αποστείλουν την εισήγηση της εργασίας τους στον αντίστοιχο σχολικό σύμβουλο που τους εποπτεύει. Σχετικές οδηγίες και παράδειγμα, υπάρχει μέσα στο πρότυπο εισήγησης (Επιλογή Μενού Χρήσιμα Αρχεία από το siteτου συνεδρίου www.math-syn-pli.gr).

 Το 10ο Μαθητικό Συνέδριο Πληροφορικής θα εμπλουτιστεί και με Workshops, για τα οποία θα υπάρξει ενημέρωση μέσα στον Μάρτιο. Οι εκπαιδευτικοί θα μπορούν να πληροφορηθούν γι αυτά και να δηλώσουν ηλεκτρονικά τη συμμετοχή τους μέσα από το siteτου συνεδρίου.

 

Η Περιφερειακή Διεύθυνσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας χρησιμοποιεί στο διαδικτυακό της τόπο "cookies" προκειμένου να προσφέρει αποτελεσματικότερο για τους επισκέπτες/χρήστες περιβάλλον. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας στην ιστοσελίδες μας, αποδέχεσθε τη χρήση των "cookies". Για να ενημερωθείτε σχετικά, παρακαλούμε να ανατρέξετε στις Πληροφορίες.
Πληροφορίες Αποδέχομαι