26112020Πεμ
Τελ. Ενημέρωση:Τετ, 25 Νοε 2020

2η Ανακοίνωση - 11ο Μαθητικό Συνέδριο Πληροφορικής

Σας κοινοποιούμε την 2η Ανακοίνωση Προκήρυξης του 11ου Μαθητικού Συνεδρίου Πληροφορικής Κεντρικής Μακεδονίας, που θα διεξαχθεί στις 16, 17, 18 και 19 Απριλίου 2019 στο Συνεδριακό Κέντρο «Ν. Οικονόμου» (ΝΟΗΣΙΣ- Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας).

Το 11ο Μαθητικό Συνέδριο Πληροφορικής (σχετική άδεια ΥΠΠΕΘ Φ15.1/1977/Δ2) διοργανώνεται από την Περιφερειακή Διεύθυνση Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, τους Συντονιστές Εκπαιδευτικού Έργου Πληροφορικής Κεντρικής Μακεδονίας, το Ίδρυμα «Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας» ΝΟΗΣΙΣ και το Σωματείο Φίλων του NOHΣΙΣ, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εσωτερικών, Τομέας Μακεδονίας Θράκης.

Παρακαλούνται όλοι οι συνάδελφοι της Π.Ε. και Δ.Ε. να ενθαρρύνουν την συμμετοχή των μαθητών.

Να σημειωθεί ότι έχει δοθεί παράταση έως και την Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019 ώστε να διευκολυνθούν οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί στην υποβολή περίληψης της εργασίας τους.

Η εκδήλωση ενδιαφέροντος και η κατάθεση περίληψης εργασιών γίνονται ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας του συνεδρίου   (www.math-syn-pli.gr).

 

Γίνεται επίσης κάλεσμα συμμετοχής προς Συντονιστές Εκπαιδευτικού Έργου ώστε να στελεχώσουν την Οργανωτική Ομάδα Συντονιστών που θα συντονίσουν τα θεματικά πάρκα του Συνεδρίου.

Επίσης γίνεται κάλεσμα προς εκπαιδευτικούς που θα στελεχώσουν την Τεχνική Ομάδα Υποστήριξης. ( Τα προηγούμενα χρόνια ήταν εκπαιδευτικοί κυρίως από τα ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕ.Τ.)

Η υποβολή γίνεται ηλεκτρονικά στο siteτου συνεδρίου.

Η απασχόληση των παραπάνω ατόμων στο συνέδριο δεν μπορεί να υπερβεί την μία ημέρα ώστε να μην δημιουργηθεί πρόβλημα στις σχολικές μονάδες είτε στους φορείς που εργάζονται.

Το 11ο Μαθητικό Συνέδριο Πληροφορικής θα εμπλουτιστεί και με Workshops, για τα οποία θα υπάρξει ενημέρωση σε επόμενες ανακοινώσεις.


   Επίσης δίνεται η δυνατότητα συμμετοχής μιας αντιπροσωπευτικής σχολικής μονάδας (ανά βαθμίδα Εκπαίδευσης) από γειτνιάζουσες Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης εφόσον υπάρξει σχετικό ενδιαφέρον.

Τέλος σας κοινοποιούμε την πρόσκληση του ΝΟΗΣΙΣ για την έκθεση «Οι εφευρέσεις του LeonardoDaVinci» η οποία θα διαρκέσει έως 30 Ιουνίου 2019 στο ισόγειο του Κέντρου Διάδοσης Επιστημών και Μουσείου Τεχνολογίας.

Η Περιφερειακή Διεύθυνσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας χρησιμοποιεί στο διαδικτυακό της τόπο "cookies" προκειμένου να προσφέρει αποτελεσματικότερο για τους επισκέπτες/χρήστες περιβάλλον. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας στην ιστοσελίδες μας, αποδέχεσθε τη χρήση των "cookies". Για να ενημερωθείτε σχετικά, παρακαλούμε να ανατρέξετε στις Πληροφορίες.
Πληροφορίες Αποδέχομαι