Ενημερωτική Διαδικτυακή Συνάντηση για Νομικά Θέματα Εκπαίδευσης
29032024Παρ
Τελ. Ενημέρωση:Τρι, 18 Ιουλ 2023

Ενημερωτική Διαδικτυακή Συνάντηση για Νομικά Θέματα Εκπαίδευσης

NOMIKA-THEMATA

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

 

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με το Γραφείο Νομικής Υποστήριξης, διοργανώνει διαδικτυακή ενημερωτική ημερίδα με θέμα: 

«Απρόοπτες Περιστάσεις: Νομικά ζητήματα της Εκπαίδευσης στον καιρό του Covid-19»

την Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020 και ώρα 13.00 μ.μ. 

Κεντρικός ομιλητής της ημερίδας θα είναι ο κ. Ιωάννης Ιγγλεζάκης, καθηγητής Α.Π.Θ, με θέμα: «Προστασία Προσωπικών Δεδομένων στην Εκπαίδευση». Στην ημερίδα θα συμμετέχουν με ομιλίες τα μέλη του γραφείου Νομικής Υποστήριξης της Π.Δ.Ε Κεντρικής Μακεδονίας, τα οποία θα αναφερθούν, μεταξύ άλλων στα εξής θέματα:

  • Πειθαρχικό Δίκαιο

  • Σχολικές Εκδρομές

  • Οικογένεια και Άδειες Ειδικού Σκοπού

  • Εγγραφές στις σχολικές μονάδες

Για το λόγο αυτό παρακαλούμε, όποιος εκπαιδευτικός, μαθητής ή γονέας έχει σχετικά ερωτήματα, να τα διατυπώσει στην πλατφόρμα που έχει αναρτηθεί στην Ιστοσελίδα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης, στη διεύθυνση: https://www.submit.kmaked.eu έως την Πέμπτη 18 Ιουνίου, ώρα 10:00 π.μ.

Η ημερίδα θα μεταδοθεί διαδικτυακά μέσω livestreaming από το κανάλι της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης: www.webtv.kmaked.eu και θα παραμείνει αναρτημένη για να είναι στη διάθεση της εκπαιδευτικής κοινότητας.

Κάντε εγγραφή στην εκδήλωση στη διεύθυνση: https://www.register.kmaked.eu/

¨Ολοι οι εγγεγραμμένοι θα λάβουν ηλεκτρονικά Βεβαίωση Παρακολούθησης.

 

 

Συνημμένα:
Download this file (Ημερίδα Νομικών.docx)Ημερίδα Νομικών.docx[ ]25 kB
Η Περιφερειακή Διεύθυνσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας χρησιμοποιεί στο διαδικτυακό της τόπο "cookies" προκειμένου να προσφέρει αποτελεσματικότερο για τους επισκέπτες/χρήστες περιβάλλον. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας στην ιστοσελίδες μας, αποδέχεσθε τη χρήση των "cookies". Για να ενημερωθείτε σχετικά, παρακαλούμε να ανατρέξετε στις Πληροφορίες.
Πληροφορίες Αποδέχομαι