Προκήρυξη 14ου Υβριδικού Μαθητικού Συνεδρίου Πληροφορικής Κεντρικής Μακεδονίας
19032024Τρι
Τελ. Ενημέρωση:Τρι, 18 Ιουλ 2023

Προκήρυξη 14ου Υβριδικού Μαθητικού Συνεδρίου Πληροφορικής Κεντρικής Μακεδονίας

afisa-banner

Σας κοινοποιούμε την 1η Ανακοίνωση Προκήρυξης του 14ου Μαθητικού Συνεδρίου Πληροφορικής Κεντρικής Μακεδονίας, που θα διεξαχθεί στις 12, 13, 14 και 15 Απριλίου 2022 στο Συνεδριακό Κέντρο «Ν. Οικονόμου» (ΝΟΗΣΙΣ- Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας).

Το 14ο Μαθητικό Συνέδριο Πληροφορικής (σχετική άδεια ΥΠΑΙΘ Φ15.1/101589/Δ2-18/8/2021) διοργανώνεται υβριδικά από την Περιφερειακή Διεύθυνση Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, τους Συντονιστές Εκπαιδευτικού Έργου Πληροφορικής Κεντρικής Μακεδονίας και το Ίδρυμα «Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας» ΝΟΗΣΙΣ.

Ο σχεδιασμός της φετινής διοργάνωσης θα βασιστεί σε ένα συνδυασμό διαδικτυακών προβολών έργων σχολείων με δια ζώσης παρουσιάσεις και εκθέσεις συγκεκριμένου αριθμού μαθητικών projects. Το ποσοστό των δια ζώσης projects θα προσαρμοστεί εκείνο το διάστημα, ανάλογα με τις σχετικές οδηγίες της πολιτείας και των υγειονομικών πρωτοκόλλων για την αντιμετώπιση της επιδημικής κρίσης και τις οδηγίες μετακινήσεων των μαθητών εκτός σχολικής μονάδας.

Παρακαλούνται όλοι οι συνάδελφοι της Π.Ε. και Δ.Ε. να ενθαρρύνουν τη συμμετοχή των μαθητών.

Να σημειωθεί ότι από την Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2022 έχει ανοίξει η πλατφόρμα υποβολής περιλήψεων εργασιών και η καταληκτική ημερομηνία υποβολής είναι η Παρασκευή 4 Μαρτίου 2022.

Η εκδήλωση ενδιαφέροντος και η κατάθεση περίληψης εργασιών γίνονται ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας του συνεδρίου   (www.mathitiko-synedrio.gr).

 

Το 14ο Μαθητικό Συνέδριο Πληροφορικής θα εμπλουτιστεί και με παράλληλες διαδικτυακές δράσεις, για τα οποίες θα υπάρξει ενημέρωση σε επόμενες ανακοινώσεις.

   Επίσης δίνεται η δυνατότητα συμμετοχής μιας αντιπροσωπευτικής σχολικής μονάδας (ανά βαθμίδα Εκπαίδευσης) από γειτνιάζουσες Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης εφόσον υπάρξει σχετικό ενδιαφέρον.

 

Η Περιφερειακή Διεύθυνσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας χρησιμοποιεί στο διαδικτυακό της τόπο "cookies" προκειμένου να προσφέρει αποτελεσματικότερο για τους επισκέπτες/χρήστες περιβάλλον. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας στην ιστοσελίδες μας, αποδέχεσθε τη χρήση των "cookies". Για να ενημερωθείτε σχετικά, παρακαλούμε να ανατρέξετε στις Πληροφορίες.
Πληροφορίες Αποδέχομαι