Διαδικτυακή Ενημερωτική Συνάντηση με θέμα: Ασφαλής Πλοήγηση στο Διαδίκτυο για παιδιά
16042024Τρι
Τελ. Ενημέρωση:Τρι, 18 Ιουλ 2023

Διαδικτυακή Ενημερωτική Συνάντηση με θέμα: Ασφαλής Πλοήγηση στο Διαδίκτυο για παιδιά

asfalis-ploigisi

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας στο πλαίσιο των δράσεων του Παρατηρητηρίου Πρόληψης και Διαχείρισης Κρίσεων, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και το Τμήμα Αντιπεριφέρειας Ψηφιακής Διακυβέρνησης διοργανώνει διαδικτυακή επιμορφωτική συνάντηση με θέμα:
«Ασφαλής Πλοήγηση στο Διαδίκτυο για παιδιά», που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2022 και ώρα 12:15 μ.μ.


Η συνάντηση απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των σχολικών μονάδων της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας. Στην ημερίδα θα λάβουν μέρος:


1. Ο κ. Χειλάς Κώστας, Καθηγητής Τεχνολογίας και Ασφάλειας Δικτύων στο Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος.
2. Ο κ. Παπαπροδρόμου Γεώργιος, Υποστράτηγος Ε.Α.-Πτυχιούχος Νομικής Α.Π.Θ., Ειδικός σε θέματα Αντιμετώπισης Κυβερνοεγκληματικότητας
3. Ο κ. Λούβρης Άρης, Συντονιστής Ψηφιακού Εγγραμματισμού στην Περιφέρεια Αττικής

Μετά το πέρας των εισηγήσεων οι ομιλητές θα απαντήσουν σε σχετικά ερωτήματα που έχουν διατυπωθεί σε πλατφόρμα που έχει αναρτηθεί στην Ιστοσελίδα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης.
Η ημερίδα θα μεταδοθεί διαδικτυακά μέσω livestreaming στη διεύθυνση https://www.webtv.kmaked.eu και θα παραμείνει αναρτημένη στο site της ΠΔΕ Κεντρικής Μακεδονίας για να είναι στη διάθεση της εκπαιδευτικής κοινότητας.

 

Η Περιφερειακή Διεύθυνσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας χρησιμοποιεί στο διαδικτυακό της τόπο "cookies" προκειμένου να προσφέρει αποτελεσματικότερο για τους επισκέπτες/χρήστες περιβάλλον. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας στην ιστοσελίδες μας, αποδέχεσθε τη χρήση των "cookies". Για να ενημερωθείτε σχετικά, παρακαλούμε να ανατρέξετε στις Πληροφορίες.
Πληροφορίες Αποδέχομαι