Διαδικτυακή εκδήλωση για την Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου 2022
29032024Παρ
Τελ. Ενημέρωση:Τρι, 18 Ιουλ 2023

Διαδικτυακή εκδήλωση για την Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου 2022

afisa-8-2-2022

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, η Αιρετή Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, το Παρατηρητήριο Πρόληψης και Διαχείρισης Κρίσεων, το Διαπεριφερειακό Θεματικό Δίκτυο Ασφάλεια στο Διαδίκτυο το ΝΟΗΣΙΣ και οι Φίλοι του Τεχνικού Μουσείου, στο πλαίσιο της Ημέρας Ασφαλούς Διαδικτύου 2022 συνδιοργανώνουν διαδικτυακή εκδήλωση παρουσίασης δράσεων από σχολεία του Δικτύου από όλη την Ελλάδα την:

Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2022 και ώρα 09.30 π.μ.

Το Διαπεριφερειακό Θεματικό Δίκτυο «Ασφάλεια στο Διαδίκτυο» http://isecurenet.sch.gr/portal/ δραστηριοποιείται σε οκτώ (8) ΠΔΕ και δώδεκα (12) ΠΕΚΕΣ σε όλη την Ελλάδα.
Η εκδήλωση απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει χαιρετισμούς και στη συνέχεια βιντεοσκοπημένες παρουσιάσεις δράσεων επιλεγμένων σχολικών μονάδων (προσχολικής, δημοτικής και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης) του Διαπεριφερειακού Θεματικού Δικτύου Ασφάλεια στο Διαδίκτυο.
Η ημερίδα θα μεταδοθεί διαδικτυακά μέσω livestreaming στη διεύθυνση  https://www.webtv.kmaked.eu  και θα παραμείνει αναρτημένη στον ιστότοπο της ΠΔΕ Κεντρικής Μακεδονίας και του Δικτύου για να είναι στη διάθεση της εκπαιδευτικής κοινότητας.

Η Περιφερειακή Διεύθυνσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας χρησιμοποιεί στο διαδικτυακό της τόπο "cookies" προκειμένου να προσφέρει αποτελεσματικότερο για τους επισκέπτες/χρήστες περιβάλλον. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας στην ιστοσελίδες μας, αποδέχεσθε τη χρήση των "cookies". Για να ενημερωθείτε σχετικά, παρακαλούμε να ανατρέξετε στις Πληροφορίες.
Πληροφορίες Αποδέχομαι