26112020Πεμ
Τελ. Ενημέρωση:Τετ, 25 Νοε 2020

3ο Μαθητικό Συνέδριο Πληροφορικής Κεντρικής Μακεδονίας

Ύστερα από την επιτυχία που γνώρισε το 2ο Μαθητικό συνέδριο Πληροφορικής που πραγματοποιήθηκε στις 17 & 18 Μαρτίου του 2010 (το παρακολούθησαν πάνω από 1.000 μαθητές όλων των σχολείων Δ.Ε. Νομού Θεσσαλονίκης), προκηρύσσουμε τη διεξαγωγή του 3ου Μαθητικού Συνεδρίου Πληροφορικής.

 

 

 

 

Σημαντική καινοτομία του φετινού Συνεδρίου αποτελεί η εξακτίνωσή του σε όλους τους νομούς της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Στο πλαίσιο αυτό την περίοδο Φεβρουαρίου-Απριλίου 2011 θα πραγματοποιηθούν προσυνεδριακές εκδηλώσεις σε κάθε έναν από τους επτά νομούς της Κεντρικής Μακεδονίας. Αντιπροσωπευτικές εργασίες μαθητών και μαθητριών από κάθε νομό θα παρουσιαστούν στο 3ο Μαθητικό Συνέδριο Πληροφορικής που θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο «Ν. Οικονόμου» - ΝΟΗΣΙΣ Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας στη Θεσσαλονίκη στις 4-5 Μαΐου 2011 (προσωρινή ημερομηνία). Στο 3ο Μαθητικό Συνέδριο Πληροφορικής μπορούν να συμμετέχουν οι μαθητές και οι μαθήτριες όλων των Σχολείων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και των δύο τελευταίων τάξεων (Ε΄- Στ΄) των Σχολείων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης των νομών της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας (ν. Θεσσαλονίκης, ν. Ημαθίας, ν. Κιλκίς, ν. Πέλλας, ν. Πιερίας, ν. Σερρών, ν. Χαλκιδικής).

 

 

Η Περιφερειακή Διεύθυνσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας χρησιμοποιεί στο διαδικτυακό της τόπο "cookies" προκειμένου να προσφέρει αποτελεσματικότερο για τους επισκέπτες/χρήστες περιβάλλον. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας στην ιστοσελίδες μας, αποδέχεσθε τη χρήση των "cookies". Για να ενημερωθείτε σχετικά, παρακαλούμε να ανατρέξετε στις Πληροφορίες.
Πληροφορίες Αποδέχομαι