06122019Παρ
Τελ. Ενημέρωση:Παρ, 06 Δεκ 2019

Έκθεση έργων μαθητών - μαθητριών που συμμετείχαν στο Πρόγραμμα Αθλούμαι Συμμετέχω Εκφράζομαι κατά τη σχολική χρονιά 2017-2018

Η Περιφερειακή Δ/νση Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης Κεντρικής Μακεδονίας παρουσιάζει ενδεικτικά τις εικαστικές δημιουργίες των μαθητών/τριών στις πολιτιστικές δράσεις του αθλητικού προγράμματος Αθλούμαι  Συμμετέχω Εκφράζομαι στο Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο σε συνεργασία με τους καλλιτέχνες του Τμ.Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών του Α.Π.Θ. κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς 2017-2018.

Την έκθεση των έργων επιμελήθηκε η υπεύθυνη του πολιτιστικού μέρους του προγράμματος Μαρία Τζώγα, φιλόλογος.

Η Π.Δ.Ε. Κεντρικής Μακεδονίας προτίθεται να εκθέτει κάθε χρόνο τα έργα των παιδιών που θα επισκέπτονται το πρόγραμμα και θα συμμετέχουν στις δράσεις του, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στην προβολή της καλλιτεχνικής δημιουργίας των μαθητών/τριων.

Την έκθεση αυτή θα την επισκέπτονται κάθε χρόνο οι μαθητές που θα συμμετέχουν στο πρόγραμμα σε όλη τη διάρκειά του και τα έργα κάθε χρονιά θα εναλλάσσονται.

 

Η Περιφερειακή Διεύθυνσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας χρησιμοποιεί στο διαδικτυακό της τόπο "cookies" προκειμένου να προσφέρει αποτελεσματικότερο για τους επισκέπτες/χρήστες περιβάλλον. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας στην ιστοσελίδες μας, αποδέχεσθε τη χρήση των "cookies". Για να ενημερωθείτε σχετικά, παρακαλούμε να ανατρέξετε στις Πληροφορίες.
Πληροφορίες Αποδέχομαι