ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - 5ο Εσπερινό ΕΠΑΛ Θεσσαλονίκης
19042024Παρ
Τελ. Ενημέρωση:Τρι, 18 Ιουλ 2023

Δελτία Τύπου Σχολείων που συμμετέχουν σε Ευρωπαϊκά Προγράμματα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - 5ο Εσπερινό ΕΠΑΛ Θεσσαλονίκης

katartisi5

Το 5ο Εσπερινό ΕΠΑΛ Θεσσαλονίκης υλοποίησε το σχολικό έτος 2018-2019 σχέδιο δράσης Erasmus+ ΚΑ1 με τίτλο «Τουριστικό Ψηφιακό Μάρκετινγκ Τεχνικές SEO  Υπηρεσίες Google Adwords - email Μάρκετινγκ  Web εργαλείων μέτρησης της επιχείρησης  Μηχανές κρατήσεων» και αριθμό σύμβασης 2018-1-EL01-KA102-047544.

Οι μαθητές μετακινήθηκαν στη Βαρκελώνη της Ισπανίας προκειμένου να συμμετάσχουν σε πρόγραμμα κατάρτισης και να πραγματοποιήσουν επισκέψεις σε επιχειρήσεις και φορείς με σκοπό να εξοικειωθούν με καινοτόμες τεχνολογίες και στρατηγικές του ηλεκτρονικού μάρκετινγκ, να γνωρίσουν τις προκλήσεις, τις ευκαιρίες, τους κινδύνους, τις προοπτικές, τις διαδικασίες, τα βήματα, τα παραδείγματα, την ανάλυση και τις πρακτικές των εφαρμογών κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ (Social Media Marketing), τις τεχνικές διαχείρισης διαφημιστικής εκστρατείας σε μηχανές αναζήτησης και διαδικτυακής αποτελεσματικότητας.

 

Στόχος του προγράμματος ήταν η αναβάθμιση των ψηφιακών ικανοτήτων των μακροχρόνια ανέργων και υποαπασχολούμενων μαθητών του σχολείου μας, και η απόκτηση ψηφιακών ικανοτήτων που απαιτούνται για την ένταξή τους ή την επανένταξή τους στην αγορά εργασίας, αλλά και την ισότιμη συμμετοχή τους στην κοινωνική ζωή.

 

Η Δ/ντρια του 5ου ΕΠΑ.Λ. 

 

Χριστοφίλη Τσιάμη

 

Η Περιφερειακή Διεύθυνσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας χρησιμοποιεί στο διαδικτυακό της τόπο "cookies" προκειμένου να προσφέρει αποτελεσματικότερο για τους επισκέπτες/χρήστες περιβάλλον. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας στην ιστοσελίδες μας, αποδέχεσθε τη χρήση των "cookies". Για να ενημερωθείτε σχετικά, παρακαλούμε να ανατρέξετε στις Πληροφορίες.
Πληροφορίες Αποδέχομαι