Δελτίο Τύπου 37ου Δημ. Σχολείο Θεσσαλονίκης
16042024Τρι
Τελ. Ενημέρωση:Τρι, 18 Ιουλ 2023

Δελτία Τύπου Σχολείων που συμμετέχουν σε Ευρωπαϊκά Προγράμματα

Δελτίο Τύπου 37ου Δημ. Σχολείο Θεσσαλονίκης

Σας ενημερώνουμε με πολύ χαρά ότι στα μέσα Οκτωβρίου υποδεχόμαστε συναδέλφους από την Ευρώπη με τους οποίους συμπράττουμε τα δύο τελευταία χρόνια στο πλαίσιο του προγράμματος ΕRASMUS+:

Multiculture PROMOTE EDUCATION FOR CULTURAL HERITAGE

ΠΡΟΩΘΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ

 

 

Συγκεκριμένα τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019 το 37ο Δημοτικό Σχολείο Θεσ/νίκης υποδέχεται αντιπροσωπεία εκπαιδευτικών από την Πορτογαλία, την Ιταλία, την Ρουμανία και την Πολωνία.

 

Η επίσκεψή τους θα διαρκέσει 4 ημέρες (14 -17/10/2019) στη διάρκεια των οποίων έχει προγραμματιστεί ένα πλήθος δραστηριοτήτων όπως εργαστήρια μωσαϊκού, Θεάτρου Σκιών και ελληνικής γαστρονομίας , θεατρικά δρώμενα και παραδοσιακοί χοροί καθώς και ξεναγήσεις σε ιστορικούς και αρχαιολογικούς χώρους, μνημεία και στην ανασκαφή του ΜΕΤΡΟ.

 

Είναι η πρώτη φορά που το σχολείο μας συμμετέχει σε Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Εράσμους+ και είναι τιμή μας που εκπροσωπούμε τη χώρα μας.

 

 

          https://www.facebook.com/ErasmusPlusmulticultureheritage37PrimThessGreece/

          https://www.facebook.com/pages/category/Author/Multculture-Promote-Education-for-Cultural-Heritage-Projeto-Erasmus--243482336358728/

Η Περιφερειακή Διεύθυνσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας χρησιμοποιεί στο διαδικτυακό της τόπο "cookies" προκειμένου να προσφέρει αποτελεσματικότερο για τους επισκέπτες/χρήστες περιβάλλον. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας στην ιστοσελίδες μας, αποδέχεσθε τη χρήση των "cookies". Για να ενημερωθείτε σχετικά, παρακαλούμε να ανατρέξετε στις Πληροφορίες.
Πληροφορίες Αποδέχομαι