28032023Τρι
Τελ. Ενημέρωση:Παρ, 24 Μαρ 2023

Δελτία Τύπου Σχολείων που συμμετέχουν σε Ευρωπαϊκά Προγράμματα

Απολογισμός Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων 2020 για το 2ο Δημοτικό σχολείο Φιλύρου

3ds-filiron-26-2-2021

 

Οι εκπαιδευτικοί , οι μαθητές και οι γονείς του 2ου Δημοτικού Σχολείου Φιλύρου αποχαιρέτησαν , όπως όλος ο κόσμος, το 2020. Μία χρονιά η οποία χαρακτηρίστηκε πάρα πολύ δύσκολη λόγω της πανδημίας του Covid 19 αλλά και πολύ δημιουργική για την σχολική κοινότητα του 2ου Δ.Σ.

 

Το σχολείο του Φιλύρου, πριν ένα χρόνο, καλωσόρισε το 2020 με τις ετοιμασίες για την 2η συνάντηση εκπαιδευτικών και μαθητών του έργου Erasmus+ KA2  Diversity Makes Union  2019-1-HU01-KA229-060960 (Ελλάδα, Ουγγαρία, Ιταλία, Πορτογαλία, Εσθονία και Ρουμανία) η οποία θα πραγματοποιούνταν στο Πόρτο της Πορτογαλίας στις 29 Φεβρουαρίου. Την αποστολή του 2ου Δ.Σχ. Φιλύρου την αποτελούσαν 3 εκπαιδευτικοί και 3 μαθητές οι οποίοι θα εκπροσωπούσαν το σχολείο μας αλλά και θα παρουσίαζαν τις εργασίες που πραγματοποιήθηκαν κατά το περασμένο διάστημα. Δυστυχώς το ταξίδι της ελληνικής αποστολής δεν πραγματοποιήθηκε λόγω της απαγόρευσης των εκπαιδευτικών ταξιδιών από το Υπουργείο παιδείας. Το συγκεκριμένο έργο παρατάθηκε για έναν χρόνο ακόμη.

 

 

Η Περιφερειακή Διεύθυνσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας χρησιμοποιεί στο διαδικτυακό της τόπο "cookies" προκειμένου να προσφέρει αποτελεσματικότερο για τους επισκέπτες/χρήστες περιβάλλον. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας στην ιστοσελίδες μας, αποδέχεσθε τη χρήση των "cookies". Για να ενημερωθείτε σχετικά, παρακαλούμε να ανατρέξετε στις Πληροφορίες.
Πληροφορίες Αποδέχομαι