Δελτίο Τύπου 12ου ΓΕΛ Θεσσαλονίκης δράσης ΚΑ1 Erasmus + με τίτλο "Η Ε.Ε. και εγώ: Μια νέα Ευρωπαϊκή διάσταση της Εκπαίδευσης"
24042024Τετ
Τελ. Ενημέρωση:Τρι, 18 Ιουλ 2023

Δελτία Τύπου Σχολείων που συμμετέχουν σε Ευρωπαϊκά Προγράμματα

Δελτίο Τύπου 12ου ΓΕΛ Θεσσαλονίκης δράσης ΚΑ1 Erasmus + με τίτλο "Η Ε.Ε. και εγώ: Μια νέα Ευρωπαϊκή διάσταση της Εκπαίδευσης"

12ogel-2-5-2023

 Το 12ο ΓΕΛ Θεσσαλονίκης σας προσκαλεί στην εκδήλωση παρουσίασης των αποτελεσμάτων της Δράσης ΚΑ1 Erasmus + με τίτλο "Η Ε.Ε. και εγώ: Μια νέα Ευρωπαϊκή διάσταση της Εκπαίδευσης" Η εκδήλωση έχει σκοπό την ενημέρωση των φορέων εκπαίδευσης, των εκπαιδευτικών και μαθητών/τριών σχετικά με την επιμόρφωση των συμμετεχόντων εκπαιδευτικών του 12ου ΓΕΛ Θεσσαλονίκης στο πρόγραμμα Erasmus. Βασικός άξονας της εκδήλωσης είναι η διάχυση των πληροφοριών ως ένα εργαλείο για τη διαμόρφωση ενός Ευρωπαϊκού χώρου εκπαίδευσης, καθώς η επιμόρφωσή τους έγκειται στην εξοικείωση με ευρωπαϊκούς θεσμούς και προγράμματα.

Παράλληλα, στο πλαίσιο του Προγράμματος EPAS εορτάζοντας την «ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ» ως δεύτερο άξονα της εκδήλωσής μας θέτουμε τα αποτελέσματα των δράσεων της τριετούς συμμετοχής των μαθητών και μαθητριών μας στο Πρόγραμμα. Απώτερος στόχος είναι αυτά που θα ακουστούν να αποτελέσουν πηγή έμπνευσης και να δοθούν ιδέες και κίνητρα σε άτομα που εμπλέκονται στην εκπαίδευση, ώστε να συμβάλλουμε στον εκσυγχρονισμό του Σχολείου, στην εξωστρέφειά του και στην ενασχόληση όσο περισσότερων μαθητών και μαθητριών με ευρωπαϊκές δραστηριότητες. 

Η διαδικτυακή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 15/5/2023 και ώρα 17:00 μ.μ. στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://minedu-secondary.webex.com/meet/jpapits
Προσκεκλημένοι στην εκδήλωση είναι ο Περιφερειακός Δ/ντής Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Θωμάς Μπαχαράκης, η Δ/ντρια Β/θμιας Εκπαίδευσης Αν. Θεσσαλονίκης, κ.
Ζωή Βαζούρα, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Δήμου Θεσσαλονίκης, κ. Αλέξανδρος Μπαρμπουνάκης, καθώς και άλλοι παράγοντες και στελέχη της Εκπαίδευσης.
Η εκδήλωση είναι ανοιχτή και μπορούν να παρευρεθούν όλοι/ες οι ενδιαφερόμενοι/ες.


Ο Δ/ΝΤΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ
ΟΡΦΑΝΟΥΔΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ - ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΛΟΓΟΣ

Η Περιφερειακή Διεύθυνσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας χρησιμοποιεί στο διαδικτυακό της τόπο "cookies" προκειμένου να προσφέρει αποτελεσματικότερο για τους επισκέπτες/χρήστες περιβάλλον. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας στην ιστοσελίδες μας, αποδέχεσθε τη χρήση των "cookies". Για να ενημερωθείτε σχετικά, παρακαλούμε να ανατρέξετε στις Πληροφορίες.
Πληροφορίες Αποδέχομαι