Δελτίο τύπου - Πρόσκληση στην εκδήλωση παρουσίασης προγράμματος erasmus+ του 1ου Γυμνασίου Χαριλάου
25042024Πεμ
Τελ. Ενημέρωση:Τρι, 18 Ιουλ 2023

Δελτία Τύπου Σχολείων που συμμετέχουν σε Ευρωπαϊκά Προγράμματα

Δελτίο τύπου - Πρόσκληση στην εκδήλωση παρουσίασης προγράμματος erasmus+ του 1ου Γυμνασίου Χαριλάου

 

1gym-xarilaou-5-2023

Το 1ο Γυμνάσιο Χαριλάου σας προσκαλεί στην εκδήλωση παρουσίασης των αποτελεσμάτων της Δράσης ΚΑ1 Erasmus+ με τίτλο: « OUR TREES OUR LIVES », την Πέμπτη 18-05-2023 και ώρα 19.00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου. Η εκδήλωση έχει σκοπό την ενημέρωση των φορέων εκπαίδευσης, των εκπαιδευτικών, των μαθητών και μαθητριών, των γονέων και κηδεμόνων, σχετικά με την συμμετοχή των μαθητών και των εκπαιδευτικών τους στο πρόγραμμα ERASMUS+. 


Βασικός άξονας της εκδήλωσης είναι η διάχυση των αποτελεσμάτων του προγράμματος ως ένα εργαλείο για την διαμόρφωση ενός Ευρωπαϊκού χώρου εκπαίδευσης, καθώς η συμμετοχή στο πρόγραμμα βοηθά στην εξοικείωση με ευρωπαϊκούς θεσμούς.


Θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα των δράσεων της δεκα οκτάμηνης συμμετοχής των μαθητών και μαθητριών μας στο πρόγραμμα. Ο στόχος είναι αυτά που θα ακουστούν να αποτελέσουν πηγή έμπνευσης και να δοθούν ιδέες και κίνητρα σε άτομα που εμπλέκονται στην εκπαίδευση, ώστε να συμβάλλουν στον εκσυγχρονισμό του σχολείου, στην εξωστρέφεια του και στην ενασχόληση όσο περισσοτέρων μαθητών και μαθητριών με ευρωπαϊκές δραστηριότητες.


Θα απονεμηθούν οι βεβαιώσεις συμμετοχής και ολοκλήρωσης του προγράμματος στους μαθητές που συμμετείχαν στο πρόγραμμα. 

Η Διευθύντρια    
Κύρου Αναστασία

 

Οι Καθηγήτριες

Καρυοφυλλάκη Ιωάννα

Λιθοξοπούλου Κυριακή

Ιορδανίδου Κυριακή

Η Περιφερειακή Διεύθυνσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας χρησιμοποιεί στο διαδικτυακό της τόπο "cookies" προκειμένου να προσφέρει αποτελεσματικότερο για τους επισκέπτες/χρήστες περιβάλλον. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας στην ιστοσελίδες μας, αποδέχεσθε τη χρήση των "cookies". Για να ενημερωθείτε σχετικά, παρακαλούμε να ανατρέξετε στις Πληροφορίες.
Πληροφορίες Αποδέχομαι