Ανακοίνωση διαγωνιστικών κέντρων Κεντρικής Μακεδονίας στο πλαίσιο του Προγράμματος EUROSCOLA 2019-2020
25042024Πεμ
Τελ. Ενημέρωση:Τρι, 18 Ιουλ 2023

Ανακοίνωση διαγωνιστικών κέντρων Κεντρικής Μακεδονίας στο πλαίσιο του Προγράμματος EUROSCOLA 2019-2020

euroscola 1

 

Από την Περιφερειακή Διεύθυνση Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ο πίνακας με τα Διαγωνιστικά Κέντρα στο πλαίσιο του Προγράμματος EUROSCOLA 2019-2020.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται:

  • Από την ιστοσελίδα της Περιφερειακής Δ/νσης Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης Κεντρικής Μακεδονίας (kmaked.pde.sch.gr) στο σύνδεσμο για το EUROSCOLA.
  • Από την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης.
  • Από τις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Επισημαίνεται ότι ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί την Πέμπτη, 07 Νοεμβρίου 2019.

Επισημαίνεται ότι στη Δ.Δ.Ε. Ν. Ημαθίας θα λειτουργήσουν τρία (03) διαγωνιστικά κέντρα και στη Δ.Δ.Ε. Ν. Χαλκιδικής έξι (06). Στις υπόλοιπες Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα λειτουργήσει από ένα (01) διαγωνιστικό κέντρο. Οι διαγωνιζόμενοι μπορούν να ενημερώνονται σχετικά από τη σχολική μονάδα όπου φοιτούν, καθώς επίσης και από την αντίστοιχη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Επισυνάπτεται ο πίνακας με τα διαγωνιστικά κέντρα Κεντρικής Μακεδονίας - EUROSCOLA2019-2020

Η Περιφερειακή Διεύθυνσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας χρησιμοποιεί στο διαδικτυακό της τόπο "cookies" προκειμένου να προσφέρει αποτελεσματικότερο για τους επισκέπτες/χρήστες περιβάλλον. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας στην ιστοσελίδες μας, αποδέχεσθε τη χρήση των "cookies". Για να ενημερωθείτε σχετικά, παρακαλούμε να ανατρέξετε στις Πληροφορίες.
Πληροφορίες Αποδέχομαι