23022020Κυρ
Τελ. Ενημέρωση:Παρ, 21 Φεβ 2020

Σχολικές Μονάδες και Διοικητικές Δομές της ΠΔΕ Κεντρικής Μακεδονίας

Εντοπίστε τη σχολική μονάδα που σας ενδιαφέρει είτε στο χάρτη είτε αναζητώντάς την με το όνομα της στο πλαίσιο αναζήτησης. Για να δείτε εκτεταμένες πληροφορίες (π.χ. στοιχεία επικοινωνίας) καθώς και να λάβετε οδηγίες πρόσβασης από και προς την εκάστοτε Σχολική Μονάδα ακολουθείστε το σύνδεσμο Λεπτομέρειες. Επισημαίνουμε ότι όλες οι Σχολικές Μονάδες απεικονίζονται με χρωματιστούς κύκλους στο χάρτη (δείτε Υπόμνημα) ενώ οι πινέζες καταδεικνύουν εκείνες που περιλαμβάνονται στην εκάστοτε σελίδα της λίστας Σχολικών Μονάδων.

 

memo

Η ΠΔΕ Κεντρικής Μακεδονίας έχοντας ως πρωτεύοντα στόχο την ενημέρωση του κοινού ανέλαβε την πρωτοβουλία και δημοσιεύει τις σχολικές μονάδες της αρμοδιότητάς της σε γεωγραφικό υπόβαθρο Google Maps. Τα δεδομένα των Σχολικών Μονάδων (π.χ. στοιχεία επικοινωνίας, γεωγραφικά δεδομένα κ.α.) αντλούνται περιοδικά από το πληροφοριακό σύστημα myschool στο οποίο υποχρεούται η εκάστοτε σχολική μονάδα να το ενημερώνει μετά από κάθε τροποποίηση στοιχείων. Η ΠΔΕ Κεντρικής Μακεδονίας δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη σχετικά με α) τα παρεχόμενα Γεωγραφικά Δεδομένα και τις Οδηγίες Πρόσβασης που παρέχονται από την Υπηρεσία Google Maps καθώς και με β) τα δεδομένα της εκάστοτε Σχολικής Μονάδας τα οποία και αποτελούν ευθύνη της να τα ενημερώνει στο σύστημα myschool. Επειδή ο στόχος μας είναι να παρέχουμε όσο το δυνατόν πιο ακριβή και ενημερωμένα στοιχεία παρακαλούμε σε περίπτωση εντοπισμού σφάλματος (είτε γεωγραφικής θέσης είτε λοιπών στοιχείων) να γίνεται επισήμανση προς την αντίστοιχη σχολική μονάδα ώστε να προβεί στη διόρθωση του στο σύστημα myschool.

Τελευταία Ενημέρωση Στοιχείων από myschool: 5/2/2016

Η Περιφερειακή Διεύθυνσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας χρησιμοποιεί στο διαδικτυακό της τόπο "cookies" προκειμένου να προσφέρει αποτελεσματικότερο για τους επισκέπτες/χρήστες περιβάλλον. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας στην ιστοσελίδες μας, αποδέχεσθε τη χρήση των "cookies". Για να ενημερωθείτε σχετικά, παρακαλούμε να ανατρέξετε στις Πληροφορίες.
Πληροφορίες Αποδέχομαι