MinEdu_LogoBlue_AlignCenter_GR

Ανακοίνωση Βαθμολογιών
Πανελλαδικών Εξετάσεων
ΓΕΛ και ΕΠΑΛ 2023
results.it.minedu.gov.gr

Εφαρμογή
Υπολογισμού Μορίων

ΓΕΛ/ΕΠΑΛ 2023
markcalc.it.minedu.gov.gr

Συνάντηση Περιφερειακού Διευθυντή με τον Πρόεδρο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας

 

Την Τρίτη 18 Ιουλίου ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Αλέξανδρος Κόπτσης πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας με τον Πρόεδρο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας και Δήμαρχο Πυλαίας-Χορτιάτη κ. Ιγνάτιο Καϊτετζίδη.

Σε ευχάριστο κλίμα συζητήθηκαν θέματα κτιριακών υποδομών των σχολικών μονάδων του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη αλλά και όλης της Κεντρικής Μακεδονίας. Τους απασχόλησαν τόσο η σχολική στέγη όσο και ο εκσυγχρονισμός των σχολικών εγκαταστάσεων και η μελέτη συντήρησης των κτιρίων. Παράλληλα, εξετάστηκε διεξοδικά η λειτουργία και η ετοιμότητα των σχολείων για το σχολικό έτος 2023-2024 όσον αφορά στην έγκαιρη παράδοση βιβλίων και τοποθέτηση εκπαιδευτικών στα σχολεία καθώς και η πραγματοποίηση εκπαιδευτικών δράσεων. Κοινός στόχος είναι η εξασφάλιση των συνθηκών ομαλής και αποτελεσματικής σχολικής καθημερινότητας.

Τέλος, τέθηκαν οι βάσεις για την προοπτική άμεσης συνεργασίας του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη με την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης στην υλοποίηση καινοτόμων προγραμμάτων που θα προάγουν την μαθητική δημιουργικότητα και εφευρετικότητα.

Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Υλοποίηση Τμήμα Δ’ Πληροφορικής & Νέων Τεχνολογιών της ΠΔΕ Κεντρικής Μακεδονίας © 2023-2024