MinEdu_LogoBlue_AlignCenter_GR

Ανακοίνωση Βαθμολογιών
Πανελλαδικών Εξετάσεων
ΓΕΛ και ΕΠΑΛ 2023
results.it.minedu.gov.gr

Εφαρμογή
Υπολογισμού Μορίων

ΓΕΛ/ΕΠΑΛ 2023
markcalc.it.minedu.gov.gr

Ανακοίνωση προγράμματος συνεντεύξεων των δεκτών υποψηφίων για την πλήρωση κενών θέσεων θητείας στα Πρότυπα και Πειραματικά σχολεία της ΠΔΕ Κεντρικής Μακεδονίας για το σχ. έτος 2023-2024

Η Περιφερειακή Επιτροπή Πρότυπων και Πειραματικών Σχολείων (Π.Ε.Π.Π.Σ.) Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνει το αναλυτικό πρόγραμμα των συνεντεύξεων των δεκτών υποψηφίων για την πλήρωση κενών θέσεων θητείας στα Πρότυπα Σχολεία (Π.Σ.) και στα Πειραματικά Σχολεία (ΠΕΙ.Σ) της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας για το σχολικό έτος 2023-2024.

Επισημαίνεται ότι:

  1. Με απόφαση της Π.Ε.Π.Π.Σ Κεντρικής Μακεδονίας ορίζεται ότι οι συνεντεύξεις θα διεξαχθούν στην έδρα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας (Λεωφόρος Γεωργικής Σχολής 65, Θεσσαλονίκη).
  2. Παρακαλούνται οι υποψήφιοι/ες να προσέρχονται 20 λεπτά νωρίτερα, έχοντας μαζί τους σχετικό έγγραφο ταυτοπροσωπίας (ταυτότητα ή διαβατήριο).
  3. Για τη διευκόλυνση της διαδικασίας, οι υποψήφιοι/ες που δεν προτίθενται να προσέλθουν στη συνέντευξη παρακαλούνται να ενημερώνουν τη Γραμματεία της Π.Ε.Π.Π.Σ. το συντομότερο δυνατόν, στέλνοντας μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση kmakedpde@sch.gr με την ένδειξη «Συνέντευξη για Π.Σ.- ΠΕΙ.Σ.».
  1. Σύμφωνα με την παρ. 10 του άρθρου 19 του Ν. 4692/2020, «Υποψήφιοι που δεν προσέρχονται στη συνέντευξη αποκλείονται από την επιλογή».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΩΝ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΩΝ

Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Υλοποίηση Τμήμα Δ’ Πληροφορικής & Νέων Τεχνολογιών της ΠΔΕ Κεντρικής Μακεδονίας © 2023-2024