MinEdu_LogoBlue_AlignCenter_GR

Ανακοίνωση Βαθμολογιών
Πανελλαδικών Εξετάσεων
ΓΕΛ και ΕΠΑΛ 2023
results.it.minedu.gov.gr

Εφαρμογή
Υπολογισμού Μορίων

ΓΕΛ/ΕΠΑΛ 2023
markcalc.it.minedu.gov.gr

Δελτίο Τύπου: Αγιασμοί Σχολείων

Τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας επισκέφθηκε το ΓΕΛ Πεύκων και συμμετείχε στον αγιασμό της σχολικής μονάδας παρουσία του Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ.κ. Βαρνάβα, του Δημάρχου Νεάπολης Συκεών κ. Σίμου Δανιηλίδη και του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης κ. Χρήστου Ρουμπίδη.

 Ο κ. Κόπτσης ευχήθηκε στους μαθητές καλή σχολική χρονιά και τους διαβεβαίωσε πως η ΠΔΕ θα είναι αρωγός τους σε κάθε βήμα. Τους ανακοίνωσε επίσης τις νέες καινοτόμες δράσεις που αφορούν την ευρύτερη επικοινωνία με γονείς και μαθητές μέσω ανοιχτής online πλατφόρμας με σκοπό να συζητούνται και να απαντώνται οι προβληματισμοί τους. Ταυτόχρονα, θα πραγματοποιεί ο ίδιος εβδομαδιαίες επισκέψεις σε σχολεία για να επικοινωνεί με τους συλλόγους διδασκόντων και τα μαθητικά συμβούλια και να αφουγκράζεται την καθημερινότητα των μαθητών. Τέλος, τους ανακοίνωσε την διεύρυνση του θεσμού την διαμεσολάβησης ως μέσο πρόληψης και αντιμετώπισης του σχολικού εκφοβισμού. Αφού εξήρε το έργο των εκπαιδευτικών τους κάλεσε να συμμετέχουν ενεργά στις ευρείες επιμορφωτικές δράσεις που οργανώνει και υλοποιεί η ΠΔΕ Κεντρικής Μακεδονίας.

Ακολούθως, ο κ. Κόπτσης συμμετείχε στα εγκαίνια και στον αγιασμό του 24ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου, ενός σύγχρονου σχολικού κτιρίου που θα λειτουργήσει για πρώτη φορά φέτος και εγκαινιάστηκε από τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας και τον σεβασμιότατο Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως παρουσία των αντιπεριφερειαρχών , του Δημάρχου Κορδελιού-Ευόσμου και της Διευθύντριας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης.

Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Υλοποίηση Τμήμα Δ’ Πληροφορικής & Νέων Τεχνολογιών της ΠΔΕ Κεντρικής Μακεδονίας © 2023-2024