MinEdu_LogoBlue_AlignCenter_GR

Ανακοίνωση Βαθμολογιών
Πανελλαδικών Εξετάσεων
ΓΕΛ και ΕΠΑΛ 2023
results.it.minedu.gov.gr

Εφαρμογή
Υπολογισμού Μορίων

ΓΕΛ/ΕΠΑΛ 2023
markcalc.it.minedu.gov.gr

Δελτίο Τύπου : Επίσκεψη Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης στην Ημαθία

 Την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας επισκέφθηκε την Ημαθία στο πλαίσιο της διευρυμένης επικοινωνίας που επιδιώκει με την εκπαιδευτική κοινότητα.

Η επίσκεψη ξεκίνησε από την Δ.Δ.Ε Ημαθίας όπου ο κ. Κόπτσης συνομίλησε με τον Διευθυντή Εκπαίδευσης κ. Αλατζόγλου Αθανάσιο, τους Σχολικούς Συμβούλους και τον Προϊστάμενο Εκπαιδευτικών θεμάτων σχετικά με θέματα λειτουργίας των σχολικών μονάδων.

Στη συνέχεια ο κ. Κόπτσης επισκέφθηκε την Δ.Π.Ε. Ημαθίας, όπου συναντήθηκε με την Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κα Γώτη Ευθυμία και συνομίλησε με τους Διοικητικούς υπαλλήλους της Δ.Π.Ε.

Ακολούθως ο κ. Κόπτσης πραγματοποίησε σύσκεψη με το Σύλλογο Διδασκόντων του 3ου Γυμνασίου Βεροίας και εκπροσώπους του 15μελούς Συμβουλίου. Στη συζήτηση τέθηκαν ζητήματα της σχολικής καθημερινότητας καθώς θέματα ανάπτυξης καινοτόμων δράσεων.

Ιδιαίτερης σημασίας ήταν τα εγκαίνια της Σχολικής βιβλιοθήκης στο Δημοτικό Σχολείο Κουλούρας παρουσία του Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης καί Καμπανίας, μια ξεχωριστή δράση για την τοπική κοινωνία και τους μαθητές μας.

Το μεγαλύτερο μέρος της συνάντησης έλαβε χώρα στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου Δημοτικού Βεροίας, όπου συγκεντρώθηκαν οι Διευθυντές των Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας της Ημαθίας με σκοπό να ανταλλάξουν απόψεις με τον Περιφερειακό Διευθυντή και να του εκθέσουν θέματα που τους απασχολούν.

Σε μια συζήτηση που διήρκησε περισσότερο από δυο ώρες ο κ. Κόπτσης παρουσίασε το όραμά του για τις σχολικές μονάδες της Κεντρικής Μακεδονίας και προσπάθησε να καλύψει το σύνολο των ερωτήσεων των Διευθυντών.

Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Υλοποίηση Τμήμα Δ’ Πληροφορικής & Νέων Τεχνολογιών της ΠΔΕ Κεντρικής Μακεδονίας © 2023-2024