MinEdu_LogoBlue_AlignCenter_GR

Ανακοίνωση Βαθμολογιών
Πανελλαδικών Εξετάσεων
ΓΕΛ και ΕΠΑΛ 2023
results.it.minedu.gov.gr

Εφαρμογή
Υπολογισμού Μορίων

ΓΕΛ/ΕΠΑΛ 2023
markcalc.it.minedu.gov.gr

Διαδικτυακή ημερίδα με θέμα: «Νομικές Εκφάνσεις της Εκπαιδευτικής Διαδικασίας»

Την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας πραγματοποίησε διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση για τους/τις Διευθυντές/ντριες και Προϊσταμένους/-ες  των Σχολικών Μονάδων της Κεντρικής Μακεδονίας με θέμα: «Νομικές Εκφάνσεις της Εκπαιδευτικής Διαδικασίας».

Την ημερίδα παρακολούθησαν εκπαιδευτικοί και Διευθυντές σχολικών μονάδων από όλη την Ελλάδα, οι οποίοι ενημερώθηκαν για την ασφαλή διαχείριση προβλημάτων που προκύπτουν στην σχολική πραγματικότητα.

Συγκεκριμένα, έγινε ανάλυση πρακτικών ζητημάτων του Πειθαρχικού Δικαίου από τον κ. Γεώργιο Δανιήλ και δόθηκαν οδηγίες για τη διενέργεια ‘Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης και Προκαταρκτικής Εξέτασης  από την κα Τάνια Αλιόζη.

Στη συνέχεια, η κα Φιριπή Παρασκευή αναφέρθηκε στη Συγκρότηση και τη Λειτουργία Συλλογικών Οργάνων στην εκπαιδευτική κοινότητα, που είναι καθοριστική και για την εκπαιδευτική διαδικασία και για την υπηρεσιακή κατάσταση όλων των εκπαιδευτικών.

Ακολούθησε εισήγηση της κας Ελισάβετ Καρανάσιου με θέμα τη Χορήγηση Εγγράφων και την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων, σύμφωνα με τον πρόσφατο κανονισμό της προστασίας δεδομένων GDPR.

Η τελευταία εισήγηση της κας Ευτυχίας Τελλή πραγματεύτηκε ζητήματα Κακοποίησης και Παραβατικότητας Ανηλίκων.

Μετά το τέλος των εισηγήσεων απαντήθηκαν ερωτήματα που τέθηκαν. Συνολικά, ο αριθμός των συμμετεχόντων κατέδειξε την αναγκαιότητα διεξαγωγής αντίστοιχων εκδηλώσεων.

Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Υλοποίηση Τμήμα Δ’ Πληροφορικής & Νέων Τεχνολογιών της ΠΔΕ Κεντρικής Μακεδονίας © 2023-2024