MinEdu_LogoBlue_AlignCenter_GR

Ανακοίνωση Βαθμολογιών
Πανελλαδικών Εξετάσεων
ΓΕΛ και ΕΠΑΛ 2023
results.it.minedu.gov.gr

Εφαρμογή
Υπολογισμού Μορίων

ΓΕΛ/ΕΠΑΛ 2023
markcalc.it.minedu.gov.gr

Επίσκεψη στο 1ο Γενικό Λύκειο Πυλαίας

Την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης κ. Κόπτσης επισκέφτηκε το 1ο Γενικό Λύκειο Πυλαίας.

Αρχικά συναντήθηκε με εκπαιδευτικούς του σχολείου όπου συζητήθηκαν τα προβλήματα της σχολικής μονάδας καθώς και εκπαιδευτικά θέματα που απασχολούν τους καθηγητές.  Ο διευθυντής του σχολείου κ. Γούτας ενημέρωσε τον Περιφερειακό Διευθυντή για τις δράσεις του Λυκείου καθώς και για την παραλαβή και εγκατάσταση νέων διαδραστικών πινάκων στις αίθουσες του σχολείου τονίζοντας την χρησιμότητά τους στην εκπαιδευτική διαδικασία. Ο κ. Κόπτσης από την πλευρά του, επισήμανε την ανάγκη ενδοσχολικής επιμόρφωσης  στη χρήση των νέων τεχνολογικών μέσων στην διδασκαλία και δεσμεύτηκε για την υλοποίηση ανάλογων δράσεων επιμόρφωσης σε περιφερειακό επίπεδο.

Στην συνέχεια, αντιπροσωπεία μαθητών από το 15μελες του Λυκείου μίλησε με τον Περιφερειακό Διευθυντή για προβλήματα και θέματα που αντιμετωπίζουν στο σχολείο, όπως η ύλη των μαθημάτων, η πρόληψη ενδοσχολικής βίας και οι πανελλαδικές εξετάσεις. Ακολούθησε μεταξύ τους ένας γόνιμος διάλογος.

Ο Περιφερειακός Διευθυντής έχει εγκαινιάσει μια νέα εποχή συνεργασίας με τα σχολεία, τους εκπαιδευτικούς, αλλά κυρίως με τους μαθητές. Στόχος της Περιφερειακής Διεύθυνσης είναι να βρίσκεται κοντά στους μαθητές και στους εκπαιδευτικούς, να προλαμβάνει και να αντιμετωπίζει με αμεσότητα τα ζητήματα που προκύπτουν.

Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Υλοποίηση Τμήμα Δ’ Πληροφορικής & Νέων Τεχνολογιών της ΠΔΕ Κεντρικής Μακεδονίας © 2023-2024