MinEdu_LogoBlue_AlignCenter_GR

Ανακοίνωση Βαθμολογιών
Πανελλαδικών Εξετάσεων
ΓΕΛ και ΕΠΑΛ 2023
results.it.minedu.gov.gr

Εφαρμογή
Υπολογισμού Μορίων

ΓΕΛ/ΕΠΑΛ 2023
markcalc.it.minedu.gov.gr

Επίσκεψη της Υφυπουργού Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού κας Δόμνας Μιχαηλίδου στην Κεντρική Μακεδονία

Την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε επίσκεψη της Υφυπουργού Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού κας Δόμνας Μιχαηλίδου στη Θεσσαλονίκη.
Η Υφυπουργός με τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας επισκέφθηκαν το 1ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης (ενταγμένο στο Α.Π.Θ), όπου τους περίμενε θερμή υποδοχή μαθητών και εκπαιδευτικών.
Η κα Μιχαηλίδου συνομίλησε με τους μικρούς μαθητές και είχε την ευκαιρία να ξεναγηθεί στους χώρους του σχολείου. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έδειξε για το εργαστήρι ρομποτικής, το οποίο έχει αποσπάσει σειρά βραβείων. Ακολούθως,είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τον σύλλογο διδασκόντων παρουσία του Περιφερειακού Διευθυντή και του Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης.
Στη συνέχεια ακολούθησε συνάντηση της Υφυπουργού με τον Περιφερειακό Διευθυντή και τους Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης, όπου συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν την εκπαιδευτική κοινότητα της Κεντρικής Μακεδονίας

Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Υλοποίηση Τμήμα Δ’ Πληροφορικής & Νέων Τεχνολογιών της ΠΔΕ Κεντρικής Μακεδονίας © 2023-2024