MinEdu_LogoBlue_AlignCenter_GR

Ανακοίνωση Βαθμολογιών
Πανελλαδικών Εξετάσεων
ΓΕΛ και ΕΠΑΛ 2023
results.it.minedu.gov.gr

Εφαρμογή
Υπολογισμού Μορίων

ΓΕΛ/ΕΠΑΛ 2023
markcalc.it.minedu.gov.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Διημερίδα Ενημέρωσης Το Πρόγραμμα ERASMUS+: Ευκαιρίες μάθησης για την ανάδειξη της πολιτιστικής ποικιλομορφίας και την ενίσχυση της αλληλεπίδρασης των λαών της Ευρώπης

Θεσσαλονίκη, 15 & 16-12-2023

Δημοσιεύτηκε: Τελευταία ενημέρωση:

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας σε συνεργασία με την Εθνική Μονάδα Συντονισμού του Προγράμματος Erasmus+/ΙΚΥ και τη Γενική Γραμματεία Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Διά Βίου Μάθησης συνδιοργανώνουν διημερίδα ενημέρωσης με τίτλο: «Το Πρόγραμμα ERASMUS+: Ευκαιρίες μάθησης για την ανάδειξη της πολιτιστικής ποικιλομορφίας και την ενίσχυση της αλληλεπίδρασης των λαών της Ευρώπης».

Η ενημερωτική διημερίδα θα πραγματοποιηθεί στις 15 και 16 Δεκεμβρίου 2023 στο Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας ΝΟΗΣΙΣ (6ο χλμ Θεσσαλονίκης – Θέρμης). Στόχος της είναι η ενημέρωση της εκπαιδευτικής κοινότητας σχετικά με τις Βασικές Δράσεις του Προγράμματος Erasmus+ και τις διαδικασίες υλοποίησης των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων.

Οι συμμετέχοντες/ουσες στη διημερίδα θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν διά ζώσης σχετικές εισηγήσεις την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου ώρες 15.30 – 19.30 και παρουσιάσεις καλών πρακτικών από σχέδια Erasmus+ το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου ώρες 08.30 – 14.45.

Παρατίθεται το πρόγραμμα της εκδήλωσης.

Πρόγραμμα Διημερίδας_15, 16.12.2023. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

-

Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Υλοποίηση Τμήμα Δ’ Πληροφορικής & Νέων Τεχνολογιών της ΠΔΕ Κεντρικής Μακεδονίας © 2023-2024