MinEdu_LogoBlue_AlignCenter_GR

Ανακοίνωση Βαθμολογιών
Πανελλαδικών Εξετάσεων
ΓΕΛ και ΕΠΑΛ 2023
results.it.minedu.gov.gr

Εφαρμογή
Υπολογισμού Μορίων

ΓΕΛ/ΕΠΑΛ 2023
markcalc.it.minedu.gov.gr

Διαδικτυακή Ενημέρωση: «Οι Σπουδές στο Α.Π.Θ» – 05 έως 09 Φεβρουαρίου 2024

272 προβολές

Στο πλαίσιο του Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Σ.Ε.Π.) και με σκοπό την έγκαιρη και αξιόπιστη πληροφόρηση των μαθητών/τριών για τις σπουδές τους σε Σχολές/Τμήματα Τριτοβάθμιων Ιδρυμάτων/Σχολών/Ακαδημιών και τη μετέπειτα επαγγελματική τους πορεία, η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης διοργανώνει μια σειρά διαδικτυακών ενημερωτικών δράσεων, οι οποίες πρόκειται να υλοποιηθούν κατά τον μήνα Φεβρουάριο του 2024.

Ως εναρκτήρια δράση, η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας σε συνεργασία με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.) θα πραγματοποιήσουν διαδικτυακή ενημέρωση σχετικά με τις Σπουδές στο Α.Π.Θ. από τις 05 έως 09 Φεβρουαρίου 2024.

Σύμφωνα με οδηγίες του Α.Π.Θ., οι συμμετέχοντες/ουσες θα πρέπει να διαθέτουν την τελευταία ενημερωμένη έκδοση της πλατφόρμας Zoom. Ο σύνδεσμος σύνδεσης θα αποσταλεί στις σχολικές μονάδες, από όπου θα παρακολουθήσουν οι μαθητές την διαδικτυακή ενημέρωση. Μετά την παρουσίαση κάθε Τμήματος, θα δίνεται χρόνος για ερωτήσεις, τις οποίες θα θέτει γραπτά μέσω της επιλογής Q&A ο/η εκπρόσωπος εκπαιδευτικός της σχολικής μονάδας και οι απαντήσεις θα δίνονται από τα μέλη ΔΕΠ. Η εκδήλωση θα βιντεοσκοπηθεί και θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Γραφείου Διασύνδεσης Α.Π.Θ. https://career.auth.gr για να είναι στη διάθεση της εκπαιδευτικής κοινότητας.

 

 

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν

Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Υλοποίηση Τμήμα Δ’ Πληροφορικής & Νέων Τεχνολογιών της ΠΔΕ Κεντρικής Μακεδονίας © 2023-2024