MinEdu_LogoBlue_AlignCenter_GR

Ανακοίνωση Βαθμολογιών
Πανελλαδικών Εξετάσεων
ΓΕΛ και ΕΠΑΛ 2023
results.it.minedu.gov.gr

Εφαρμογή
Υπολογισμού Μορίων

ΓΕΛ/ΕΠΑΛ 2023
markcalc.it.minedu.gov.gr

11ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ ΕΝΤΑΞΙΑΚΗΣ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ Κωφοί και Ακούοντες εν Δράσει

από 22 Σεπτέμβρη έως και 2 Οκτώβρη 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

11ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ ΕΝΤΑΞΙΑΚΗΣ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ
Κωφοί και Ακούοντες εν Δράσει

Στο πλαίσιο εορτασμού της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού, των Ευρωπαϊκών Ημερών Πολιτιστικής Κληρονομιάς και της Διεθνούς Ημέρας των Νοηματικών Γλωσσών, συμπράττουν πολιτιστικοί αθλητικοί εκπαιδευτικοί φορείς, φορείς της δημόσιας διοίκησης κι εκπαίδευσης καθώς και οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών για την υλοποίηση του Πανελλήνιου Φεστιβάλ Ενταξιακής Κουλτούρας Κωφοί και Ακούοντες εν Δράσει.

Οι δράσεις υλοποιούνται μεταξύ 22 Σεπτέμβρη και 2 Οκτώβρη 2023 και δύναται να συμμετέχουν όσοι δηλώσουν συμμετοχή όπως αναφέρεται στη σχετική πρόσκληση. Το Διεπιστημονικό Συμπόσιο της φετινής χρονιάς φέτος αφορά κυρίως εκπαιδευτικούς με κεντρικό άξονα τη διαφοροποιημένη διδασκαλία.

Το φεστιβάλ τελεί υπό την αιγίδα επτά υπουργείων, εξυπηρετώντας στην ποιότητα ζωής, προωθώντας την εξωστρέφεια, ενισχύοντας το τουριστικό ενδιαφέρον ανά περιοχή και αναδεικνύοντας την πολιτιστική κληρονομιά μας με βιωματικές δραστηριότητες, αθλητικές και καλλιτεχνικές. Παράλληλα, προωθείται ο εθελοντισμός και η πράσινη μετακίνηση χωρίς ρύπους.

Ο υπότιτλος του φεστιβάλ Κωφοί και Ακούοντες εν Δράσει περισσότερο αναφέρεται στην ιστορικότητα και μνεία του αφετηριακού σημείου αυτής της πρωτοβουλίας: είναι δημιούργημα σύμπραξης κωφών και ακουόντων. Το φεστιβάλ αφορά και αναφέρεται σε όλους τους συμπολίτες μας ανεξαρτήτου ηλικίας, φύλου, ταυτότητας, ιδιότητας και προσόντων. Βασίζεται στην εθελοντική προσφορά των μετεχόντων και την ευγενική χορηγία των αρωγών μας.

Κάθε χρόνο συμμετέχουν και συμπράττουν πάνω από 100 φορείς και κινητήρια δύναμη είναι εθελοντικές ομάδες επαγγελματιών υγείας, παιδείας, τέχνης και πολιτισμού.

Φόρμα πρόσκλησης για εύρεση εθελοντών

“The quality of your life will be determined by the quality of your contribution.
When you work to improve the lives of others, your life improves automatically.”
– Kurek Ashley

Ιστοσελίδα: www.dhias.org

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πρόσκληση TREASUREhunt dhiafest2023

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – ΑΦΙΣΑ

Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Υλοποίηση Τμήμα Δ’ Πληροφορικής & Νέων Τεχνολογιών της ΠΔΕ Κεντρικής Μακεδονίας © 2023-2024