MinEdu_LogoBlue_AlignCenter_GR

Ανακοίνωση Βαθμολογιών
Πανελλαδικών Εξετάσεων
ΓΕΛ και ΕΠΑΛ 2023
results.it.minedu.gov.gr

Εφαρμογή
Υπολογισμού Μορίων

ΓΕΛ/ΕΠΑΛ 2023
markcalc.it.minedu.gov.gr

Επίσκεψη του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης στην Πιερία

Την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης κ. Κόπτσης επισκέφτηκε σχολικές μονάδες και διοικητικές δομές εκπαίδευσης στην Κατερίνη.

Αρχικά συναντήθηκε με εκπαιδευτικούς του Ειδικού  Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης  όπου η διευθύντρια της σχολικής μονάδας ξενάγησε τον Περιφερειακό Διευθυντή στους χώρους και ακολούθησε συζήτηση με τους εκπαιδευτικούς για τα προβλήματα του σχολείου.

Έπειτα ο Περιφερειακός Διευθυντής επισκέφτηκε τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης Α/θμιας και Β/θμιας Πιερίας,  όπου τον υποδέχτηκαν η Διευθύντρια Α/θμιας Εκπαίδευσης Πιερίας κ. Τριανταφυλλίδου και ο Διευθυντής Β/θμιας Εκπαίδευσης Πιερίας κ. Μακρής. Ο κ. Κόπτσης είχε την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά τα στελέχη της εκπαίδευσης και να ενημερωθεί για τις αρμοδιότητες τους.

Στη συνέχεια ο Περιφερειακός Διευθυντής μετέβη στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης, στο 4ο Γυμνάσιο & 5ο Γενικό Λύκειο Κατερίνης όπου συζήτησε με το προσωπικό των σχολείων για εκπαιδευτικά θέματα.

Στο τέλος το σύνολο των διευθυντών – διευθυντριών σχολικών μονάδων της Πιερίας υποδέχτηκαν τον κ. Κόπτση στο Πνευματικό Κέντρο Εκάβη όπου ακολούθησε συζήτηση για τα προβλήματα των σχολείων της Πιερίας και τονίστηκε  η σημασία της συνεισφοράς όλων στην απρόσκοπτη λειτουργία των σχολικών μονάδων.

Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Υλοποίηση Τμήμα Δ’ Πληροφορικής & Νέων Τεχνολογιών της ΠΔΕ Κεντρικής Μακεδονίας © 2023-2024