MinEdu_LogoBlue_AlignCenter_GR

Ανακοίνωση Βαθμολογιών
Πανελλαδικών Εξετάσεων
ΓΕΛ και ΕΠΑΛ 2023
results.it.minedu.gov.gr

Εφαρμογή
Υπολογισμού Μορίων

ΓΕΛ/ΕΠΑΛ 2023
markcalc.it.minedu.gov.gr

Διαδικτυακή διημερίδα διάχυσης καλών πρακτικών Π.Σ. & ΠΕΙ.Σ. Κεντρικής Μακεδονίας

Δημοσιεύτηκε: Τελευταία ενημέρωση:

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 19 και το Σάββατο 20 Απριλίου 2024 διαδικτυακή διημερίδα διάχυσης καλών  πρακτικών και καινοτόμων δράσεων που υλοποιούνται στα Πρότυπα και Πειραματικά σχολεία της Κεντρικής Μακεδονίας κατά το σχολικό έτος 2023-2024. Η διημερίδα συνδιοργανώθηκε από την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας  και  την Περιφερειακή Επιτροπή Πρότυπων και Πειραματικών Σχολείων (Π.Ε.Π.Π.Σ.) Κεντρικής Μακεδονίας.

Στο πλαίσιο της προώθησης και της προβολής του εκπαιδευτικού έργου των Πρότυπων και Πειραματικών σχολείων, πλήθος εκπαιδευτικών από 7 Πειραματικά σχολεία της Α/θμιας και 6 Πρότυπα και Πειραματικά σχολεία της Β/θμιας Εκπαίδευσης παρουσίασαν 23 καινοτόμα προγράμματα που υλοποίησαν.  Κύρια χαρακτηριστικά των δράσεων που παρουσιάστηκαν αποτέλεσαν η διαθεματική και διεπιστημονική προσέγγιση των γνωστικών αντικειμένων, το μεγάλο εύρος των γνωστικών τομέων, οι συνεργατικές δράσεις και η δημιουργική συνέργεια ακόμα και μεταξύ σχολικών μονάδων διαφορετικών βαθμίδων.

Η διημερίδα αποτιμήθηκε πολύ θετικά από το σύνολο των μελών της εκπαιδευτικής κοινότητας, ενώ εκφράστηκε η επιθυμία να επαναληφθεί σύντομα. Ευχαριστούμε θερμά όλους/όλες όσους/ες συνέβαλαν στην επιτυχημένη διεξαγωγή της διημερίδας. Οι δύο κύκλοι των παρουσιάσεων είναι διαθέσιμοι στο κανάλι της ΠΔΕ Κεντρικής Μακεδονίας στο YouTube

https://www.youtube.com/channel/UC38XZBp3ny2NC-BhOvhySIw

Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Υλοποίηση Τμήμα Δ’ Πληροφορικής & Νέων Τεχνολογιών της ΠΔΕ Κεντρικής Μακεδονίας © 2023-2024