MinEdu_LogoBlue_AlignCenter_GR

Ανακοίνωση Βαθμολογιών
Πανελλαδικών Εξετάσεων
ΓΕΛ και ΕΠΑΛ 2023
results.it.minedu.gov.gr

Εφαρμογή
Υπολογισμού Μορίων

ΓΕΛ/ΕΠΑΛ 2023
markcalc.it.minedu.gov.gr

Πρόσκληση και όροι συμμετοχής στο 3ο Φεστιβάλ Μαθητικών Ταινιών

Το Δίκτυο Κινηματογραφικής Εκπαίδευσης της Περιφερειακής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας προσκαλεί μαθητές/τριες της Α/Θμιας και Β/Θμιας Εκπαίδευσης (διαμέσου των εκπαιδευτικών και των φοιτητών/τριών του Τμήματος Κινηματογράφου του ΑΠΘ) να υποβάλουν ταινίες μικρού μήκους προκειμένου να προβληθούν στο 3ο Φεστιβάλ Μαθητικών Ταινιών που θα διεξαχθεί στις 26 & 27 Μαΐου 2024 στη Θεσσαλονίκη στον Κινηματογράφο Ολύμπιον.

Σκοπός του φεστιβάλ είναι να προβάλει και να αναδείξει τις ταινίες των παιδιών & νέων – επίδοξων κινηματογραφιστών – οι οποίοι στη διάρκεια της χρονιάς έχουν εργαστεί σε οργανωμένα προγράμματα της Παιδαγωγικής του Κινηματογράφου με τους φοιτητές/τριες του Τμήματος Κινηματογράφου του ΑΠΘ και με τους/τις εκπαιδευτικούς των σχολείων.

Επιπλέον στόχος είναι τα παιδιά/νέοι να έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις κινηματογραφικές τους δημιουργίες στη μεγάλη οθόνη, γνωρίζοντας μία μοναδική κινηματογραφική εμπειρία, πιθανόν καθοριστική για το μέλλον τους ως δημιουργοί ή θεατές. Σημειώνεται ότι το φεστιβάλ δεν έχει διαγωνιστικό χαρακτήρα.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ στο 3ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΑΘΗΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ

Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Υλοποίηση Τμήμα Δ’ Πληροφορικής & Νέων Τεχνολογιών της ΠΔΕ Κεντρικής Μακεδονίας © 2023-2024