MinEdu_LogoBlue_AlignCenter_GR

Ανακοίνωση Βαθμολογιών
Πανελλαδικών Εξετάσεων
ΓΕΛ και ΕΠΑΛ 2023
results.it.minedu.gov.gr

Εφαρμογή
Υπολογισμού Μορίων

ΓΕΛ/ΕΠΑΛ 2023
markcalc.it.minedu.gov.gr

Μια μπάλα για όλους

Τη Δευτέρα 22 Απριλίου πραγματοποιήθηκε μία μεγάλη συμπεριληπτική αθλητική εκδήλωση με τίτλο: «Μια μπάλα για όλους». Χίλια παιδιά με ή χωρίς οπτική αναπηρία από σχολικές μονάδες της Κεντρικής Μακεδονίας πλημμύρισαν το Ολυμπιακό Κέντρο Πανοράματος και έστειλαν το δικό τους ξεχωριστό μήνυμα για ισότητα, προσβασιμότητα και συμπερίληψη.

Επιμορφωτικοί και διαδραστικοί σταθμοί έδιναν τη δυνατότητα στα παιδιά να εξοικειωθούν με τις πρώτες βοήθειες και να δοκιμάσουν ΚΑΡΠΑ, να ενημερωθούν για τους σκύλους οδηγούς, την ανακύκλωση, τον εμβολιασμό και την παιδική παχυσαρκία καθώς και να παίξουν σκάκι και να πάρουν μέρος σε αγώνα ευστοχίας πέναλτι με κλειστά μάτια.

Στη συνέχεια, τα παιδιά χόρεψαν τον επίσημο χορό των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων Παρίσι 2024 και βραβεύτηκαν από το πλήθος επισήμων που παραβρέθηκε στην εκδήλωση.

Τα δικά τους ξεχωριστά μηνύματα έστειλαν ο Λέανδρος και η Λουκία, μαθητές δημοτικών σχολείων της Κεντρικής Μακεδονίας, που ζήτησαν από τον κόσμο να υπερασπιστεί το δικαίωμα του παιδιού για ίσες ευκαιρίες στην εκπαίδευση και τη  ζωή.

Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Υλοποίηση Τμήμα Δ’ Πληροφορικής & Νέων Τεχνολογιών της ΠΔΕ Κεντρικής Μακεδονίας © 2023-2024