MinEdu_LogoBlue_AlignCenter_GR

Ανακοίνωση Βαθμολογιών
Πανελλαδικών Εξετάσεων
ΓΕΛ και ΕΠΑΛ 2023
results.it.minedu.gov.gr

Εφαρμογή
Υπολογισμού Μορίων

ΓΕΛ/ΕΠΑΛ 2023
markcalc.it.minedu.gov.gr

16ο Μαθητικό Συνέδριο Πληροφορικής Κεντρικής Μακεδονίας – 1η Ανακοίνωση

Σας κοινοποιούμε την 1η Ανακοίνωση του 16ου Μαθητικού Συνεδρίου Πληροφορικής Κεντρικής Μακεδονίας, που θα διεξαχθεί στις 2, 3, 4 και 5 Απριλίου 2024 στο Συνεδριακό Κέντρο «Ν. Οικονόμου» (ΝΟΗΣΙΣ- Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας).

Το 16ο Μαθητικό Συνέδριο Πληροφορικής διοργανώνεται από την Περιφερειακή Διεύθυνση Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με τους / τις Συμβούλους Εκπαίδευσης Πληροφορικής Κεντρικής Μακεδονίας, το Ίδρυμα «Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας» ΝΟΗΣΙΣ και το Ελληνικό Μουσείο Τεχνολογίας.

Το Συνέδριο θα διεξαχθεί  δια ζώσης στους χώρους του ΝΟΗΣΙΣ, λαμβανομένων πάντα υπόψη όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων της περιόδου διεξαγωγής του συνεδρίου.

Παρακαλούνται όλοι οι εκπαιδευτικοί της Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης να ενθαρρύνουν τη συμμετοχή των μαθητών/τριών.

Η εκδήλωση ενδιαφέροντος για υποβολή περιλήψεων γίνεται ηλεκτρονικά, μέσω της ιστοσελίδας του συνεδρίου    (www.mathitiko-synedrio.gr) στην επιλογή ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. Η φόρμα υποβολής θα είναι ενεργή από την Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2024 έως και την Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024.

Στο 16ο Μαθητικό Συνέδριο Πληροφορικής θα παρουσιαστούν έργα σχολικών μονάδων και από τις υπόλοιπες ΠΔΕ της χώρας, εφόσον υπάρξει σχετικό ενδιαφέρον, καθώς και από σχολικές μονάδες του εξωτερικού από χώρες με τις οποίες η ΠΔΕ Κεντρικής Μακεδονίας συνεργάζεται και αναπτύσσει κοινές εκπαιδευτικές δράσεις. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις θα δοθεί η δυνατότητα διαδικτυακής παρουσίασης/συμμετοχής των μαθητών  και μαθητριών απομακρυσμένων σχολικών μονάδων.

Η διοργάνωση θα εμπλουτιστεί και με παράλληλες διαδικτυακές δράσεις, για τις οποίες θα υπάρξει ενημέρωση σε επόμενες ανακοινώσεις.

Μαθητές και μαθήτριες από όλες τις σχολικές μονάδες μπορούν να παρακολουθήσουν  τις εργασίες του συνεδρίου είτε διαζώσης είτε διαδικτυακά από  την ιστοσελίδα της διοργάνωσης.

 

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 16ου ΜΑΘΗΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ-4-1-2024

99 – Διαβιβαστικό-1η Ανακοίνωση 16ου Μαθητικού Συνεδρίου Πληροφορικής

ΕΓΚΡΙΣΗ 16ο Μαθ. Συνέδριο Κεντρ. Μακεδονίας

Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Υλοποίηση Τμήμα Δ’ Πληροφορικής & Νέων Τεχνολογιών της ΠΔΕ Κεντρικής Μακεδονίας © 2023-2024