MinEdu_LogoBlue_AlignCenter_GR

Ανακοίνωση Βαθμολογιών
Πανελλαδικών Εξετάσεων
ΓΕΛ και ΕΠΑΛ 2023
results.it.minedu.gov.gr

Εφαρμογή
Υπολογισμού Μορίων

ΓΕΛ/ΕΠΑΛ 2023
markcalc.it.minedu.gov.gr

«Εβδομάδα Επαγγελματικής Εκπαίδευσης»
Πρόσκληση σε διαδικτυακές Ενημερωτικές Ημερίδες Σ.Ε.Π. με τίτλους “Παρουσίαση ΕΠΑ.Λ. – Τομείς και ειδικότητες” και “Επιλογές μετά τη Γ ΕΠΑ.Λ.”

Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου και Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας διοργανώνει στο πλαίσιο του Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Σ.Ε.Π.) «Εβδομάδα Επαγγελματικής Εκπαίδευσης» από τις 19 έως και τις 23 Φεβρουαρίου 2024 με μια σειρά διαδικτυακών ενημερωτικών δράσεων, οι οποίες απευθύνονται κυρίως σε μαθητές/τριες Γ’ τάξης Γυμνασίου και όλων των τάξεων του Λυκείου, αποφοίτους, καθώς και στους γονείς / κηδεμόνες τους.

Η δεύτερη και τρίτη ημερίδα είναι αφιερωμένες  στην Επαγγελματική Εκπαίδευση και εστιάζουν στους τομείς και τις ειδικότητες των Επαγγελματικών Λυκείων, καθώς και τις δυνατότητες σπουδών και σταδιοδρομίας που προσφέρονται μετά τη Γ’ τάξη ΕΠΑ.Λ. Η ενημέρωση της Τετάρτης 21 Φεβρουαρίου θα μεταδοθεί ζωντανά από τo κανάλι www.webtv.kmaked.eu, ενώ κατά τη διάρκειά της θα μπορούν να τίθενται ερωτήσεις στο κανάλι YouTube «Δράσεις ΠΔΕ Κεντρικής Μακεδονίας».

Την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου η ενημέρωση θα πραγματοποιηθεί μέσω webex στον σύνδεσμο https://bit.ly/epalepiloges, όπου θα μπορούν επίσης να διατυπώνονται ερωτήματα. Στη συνέχεια όλες οι παρουσιάσεις θα παραμείνουν διαθέσιμες στο κανάλι YouTube «Δράσεις ΠΔΕ Κεντρικής Μακεδονίας».

 

 

Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Υλοποίηση Τμήμα Δ’ Πληροφορικής & Νέων Τεχνολογιών της ΠΔΕ Κεντρικής Μακεδονίας © 2023-2024