MinEdu_LogoBlue_AlignCenter_GR

Ανακοίνωση Βαθμολογιών
Πανελλαδικών Εξετάσεων
ΓΕΛ και ΕΠΑΛ 2023
results.it.minedu.gov.gr

Εφαρμογή
Υπολογισμού Μορίων

ΓΕΛ/ΕΠΑΛ 2023
markcalc.it.minedu.gov.gr

Απολογισμός Διαδικτυακών Παρουσιάσεων Σχολών/Τμημάτων Τριτοβάθμιων Ιδρυμάτων, Σχολών και Ακαδημιών στο πλαίσιο του Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Σ.Ε.Π.)

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες των Διαδικτυακών παρουσιάσεων των Σχολών/Τμημάτων Τριτοβάθμιων Ιδρυμάτων/Σχολών/Ακαδημιών στο πλαίσιο του Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Σ.Ε.Π.) που διοργάνωσε η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας την περίοδο 5-16 Φεβρουαρίου.

Σκοπός των παρουσιάσεων ήταν η έγκαιρη και αξιόπιστη πληροφόρηση των μαθητών/τριών για τις σπουδές τους στα ανωτέρω ιδρύματα και τη μετέπειτα επαγγελματική τους πορεία.

Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκαν παρουσιάσεις του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), του Πανεπιστημίου Μακεδονίας (ΠΑΜΑΚ), του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος (ΔΙ.ΠΑ.Ε.), της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων (Σ.Σ.Α.Σ.) και της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Μακεδονίας (Α.Ε.Ν.). Η συμμετοχή ήταν μεγάλη και απαντήθηκαν ερωτήσεις που τέθηκαν από τους συμμετέχοντες μαθητές.

Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Υλοποίηση Τμήμα Δ’ Πληροφορικής & Νέων Τεχνολογιών της ΠΔΕ Κεντρικής Μακεδονίας © 2023-2024