MinEdu_LogoBlue_AlignCenter_GR

Ανακοίνωση Βαθμολογιών
Πανελλαδικών Εξετάσεων
ΓΕΛ και ΕΠΑΛ 2023
results.it.minedu.gov.gr

Εφαρμογή
Υπολογισμού Μορίων

ΓΕΛ/ΕΠΑΛ 2023
markcalc.it.minedu.gov.gr

Πρόσκληση σε διαδικτυακή ενημέρωση Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Σ.Ε.Π.) με τίτλο «Διαχείριση σταδιοδρομίας με τα εργαλεία του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.»

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας διοργανώνει σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.) διαδικτυακή ημερίδα Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Σ.Ε.Π.), η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου και ώρες 15:00-16:30.
Η ενημέρωση απευθύνεται κυρίως σε μαθητές/τριες Γυμνασίου και Λυκείου, αποφοίτους, γονείς/κηδεμόνες και εκπαιδευτικούς.
Σκοπός της είναι η συμβουλευτική όλων των ενδιαφερόμενων σχετικά με την αξιοποίηση των δεξιοτήτων ζωής και σταδιοδρομίας, ώστε να λαμβάνονται δια βίου οι βέλτιστες εκπαιδευτικές και επαγγελματικές αποφάσεις. Επιπλέον, αποσκοπεί στη στήριξη, κατά τον σχεδιασμό της σταδιοδρομίας, των μαθητών/τριών αξιοποιώντας τα εργαλεία/τεστ της Εθνικής Πύλης Δια βίου Συμβουλευτικής Σταδιοδρομίας του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π., καθώς και τα εργαλεία του Europass.
Η ενημέρωση θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης στον σύνδεσμο www.webtv.kmaked.eu και θα παραμείνει αναρτημένη στο κανάλι YouTube «Δράσεις ΠΔΕ Κεντρικής Μακεδονίας».
Ερωτήματα θα μπορούν να τίθενται στο chat του YouTube κατά τη διάρκεια της ημερίδας.
 
 
 
 
 

Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Υλοποίηση Τμήμα Δ’ Πληροφορικής & Νέων Τεχνολογιών της ΠΔΕ Κεντρικής Μακεδονίας © 2023-2024