MinEdu_LogoBlue_AlignCenter_GR

Ανακοίνωση Βαθμολογιών
Πανελλαδικών Εξετάσεων
ΓΕΛ και ΕΠΑΛ 2023
results.it.minedu.gov.gr

Εφαρμογή
Υπολογισμού Μορίων

ΓΕΛ/ΕΠΑΛ 2023
markcalc.it.minedu.gov.gr

Δελτίο Τύπου : Επίσκεψη στο Κιλκίς

Συνεχίζοντας την περιοδεία του στις περιφερειακές ενότητες της Κεντρικής Μακεδονίας ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας επισκέφθηκε το Κιλκίς την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου.
Οι συναντήσεις ξεκίνησαν από τη Νέα Σάντα, όπου ο κ. Κόπτσης επισκέφτηκε το Δημοτικό σχολείο, μίλησε με εκπαιδευτικούς και μαθητές και συζήτησε με τη διεύθυνση του σχολείου τα ζητήματα της σχολικής καθημερινότητας.
Στη συνέχεια, ακολούθησαν επισκέψεις στις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς όπου συνομίλησε με τους συνεργάτες των Διευθύνσεων και ενημερώθηκε σχετικά με τη διαχείριση των εκπαιδευτικών θεμάτων που προκύπτουν.
Ακολούθως συναντήθηκε με τον αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς κ. Βεργίδη με τον οποίο συζητήθηκαν θέματα συνεργασίας της τοπικής αυτοδιοίκησης με την εκπαιδευτική κοινότητα.
Παράλληλα, καίριας σημασίας ήταν η συζήτησή του με το δεκαπεντεμελές μαθητικό συμβούλιο του 1ου ΕΠΑΛ Κιλκίς στην οποία διατυπώθηκαν ερωτήσεις και εκφράστηκαν οι αγωνίες της σχολικής καθημερινότητας των μαθητών.
Η επίσκεψη στο Κιλκίς ολοκληρώθηκε με τη συνάντηση του κ. Κόπτση με τους Διευθυντές των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο αμφιθέατρο του 1ου ΕΠΑ.Λ. Κιλκίς. Σε ένα δίωρο συζήτησης και γόνιμου διαλόγου απαντήθηκαν όλες οι ερωτήσεις που διατυπώθηκαν με στόχο την άμεση διευθέτηση και την ομαλή λειτουργία των σχολείων προς όφελος των μαθητών και των εκπαιδευτικών.
 

Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Υλοποίηση Τμήμα Δ’ Πληροφορικής & Νέων Τεχνολογιών της ΠΔΕ Κεντρικής Μακεδονίας © 2023-2024