MinEdu_LogoBlue_AlignCenter_GR

Ανακοίνωση Βαθμολογιών
Πανελλαδικών Εξετάσεων
ΓΕΛ και ΕΠΑΛ 2023
results.it.minedu.gov.gr

Εφαρμογή
Υπολογισμού Μορίων

ΓΕΛ/ΕΠΑΛ 2023
markcalc.it.minedu.gov.gr

Ευχαριστήρια Επιστολή

Φτάσαμε στο τέλος άλλης μιας απαιτητικής σχολικής χρονιάς, με την επιτυχή ολοκλήρωση των πάσης φύσεως διαγωνιστικών εξετάσεων, με πλήθος επιμορφωτικών δράσεων και καινοτόμων εκπαιδευτικών προγραμμάτων, με την υλοποίηση σημαντικών σχολικών εκδηλώσεων τόσο στη Γενική όσο και στην Ειδική Αγωγή, με την εύρυθμη λειτουργία των σχολείων, με έγκυρη ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των μαθητών σε κοινωνικά θέματα που άπτονται σε σημαντικές δεξιότητες ζωής.

Πίσω από όλες τις ξεχωριστές δράσεις και προσπάθειες βρίσκεστε εσείς οι ακούραστοι/ες μάχιμοι εκπαιδευτικοί, Διοικητικοί Υπάλληλοι και Ειδικό Προσωπικό καθώς και τα Στελέχη Εκπαίδευσης που καταβάλατε καθημερινά αγώνα καθ’ όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς, προκειμένου να διατηρηθεί το μεγάλο αγαθό της εκπαίδευσης στο επίπεδο που της αξίζει.

Σας ευχαριστώ καθέναν/μια ξεχωριστά για την καθημερινή ενεργό προσφορά σας στην εκπαίδευση και τη συστηματική σας προσπάθεια να μεταλαμπαδεύσετε γνώσεις, να καλλιεργήσετε δεξιότητες, να προωθήσετε αξίες στις μαθήτριες και τους μαθητές σας, στη νέα γενιά της χώρας μας και να παρέχετε υπηρεσίες που οδηγούν στην αναβάθμιση των διοικητικών διαδικασιών και στη δημιουργία ενός εξωστρεφούς, αποτελεσματικού, αποδοτικού και συμπεριληπτικού σχολείου για τους/τις μαθητές/τριες, τους γονείς και τους πολίτες.

Σε όλη αυτή την προσπάθεια η συμβολή σας στην εύρυθμη και άρτια λειτουργία όλων των σχολικών μονάδων και Υπηρεσιών της ΠΔΕ είναι ανεκτίμητη! Έχετε υπερβάλλει εαυτόν από την αρχή του σχολικού έτους, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια με εξαιρετικά αποτελέσματα.

Σας ευχαριστώ θερμά.

 

Καλό καλοκαίρι!

Αλέξανδρος Κόπτσης

Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας

Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Υλοποίηση Τμήμα Δ’ Πληροφορικής & Νέων Τεχνολογιών της ΠΔΕ Κεντρικής Μακεδονίας © 2023-2024