3η Ανακοίνωση - Διεξαγωγή Πανελληνίου Συνεδρίου -Βιωματικά εργαστήρια
28032024Πεμ
Τελ. Ενημέρωση:Τρι, 18 Ιουλ 2023

banner-big2

3η Ανακοίνωση - Διεξαγωγή Πανελληνίου Συνεδρίου -Βιωματικά εργαστήρια

viwmatika02.jpg

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης, το Εργαστήριο Ανθρωπιστικών Ερευνών του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, το Εργαστήριο Μικροδιδασκαλίας του Τμήματος Φιλοσοφίας και Παιδαγωγικής και το Εργαστήριο Παιδαγωγικών Ερευνών και Εφαρμογών στην Εκπαίδευση του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Α.Π.Θ. διοργανώνουν Πανελλήνιο Επιστημονικό Συνέδριο με τίτλο:

«Σχέσεις Σχολείου και Οικογένειας στη σύγχρονη εποχή»   στη Θεσσαλονίκη, στις 18 και 19 Μαρτίου 2023

Τόπος: Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων (ΚΕ.Δ.Ε.Α) του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Σάββατο 18 Μαρτίου 2023 (Προφορικές εισηγήσεις-Στρογγυλή Τράπεζα-Posters)

Κυριακή 19 Μαρτίου 2023 (Βιωματικά εργαστήρια)

Οι Σύνεδροι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν κεντρικές ομιλίες, συζήτηση στρογγυλής τράπεζας και ένα πλήθος προφορικών εισηγήσεων, ερευνητικών μελετών και καινοτόμων διδακτικών προτάσεων, αναρτημένων ανακοινώσεων (posters) και θα έχουν τη δυνατότητα συμμετοχής σε βιωματικά εργαστήρια.

Η είσοδος είναι ελεύθερη, χωρίς οικονομική επιβάρυνση. Οι Σύνεδροι θα λάβουν βεβαιώσεις παρακολούθησης-συμμετοχής.

 

Δηλώσεις συμμετοχής στα βιωματικά εργαστήρια:

https://formskmaked.sch.gr/dil_viomatika/

Πληροφορίες σχετικά με τη διεξαγωγή του συνεδρίου και τις περιλήψεις των βιωματικών εργαστηρίων θα βρείτε στην ιστοσελίδα: http://www.synedrio-sxoleio-oikogeneia.kmaked.eu

Επικοινωνία: Πρασσά Χρύσα: 2310 474855            

E-mail Συνεδρίου: kmsynedrio@gmail.com

Η Περιφερειακή Διεύθυνσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας χρησιμοποιεί στο διαδικτυακό της τόπο "cookies" προκειμένου να προσφέρει αποτελεσματικότερο για τους επισκέπτες/χρήστες περιβάλλον. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας στην ιστοσελίδες μας, αποδέχεσθε τη χρήση των "cookies". Για να ενημερωθείτε σχετικά, παρακαλούμε να ανατρέξετε στις Πληροφορίες.
Πληροφορίες Αποδέχομαι