Διαδικτυακή Ενημερωτική Ημερίδα Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Σ.Ε.Π.) με τίτλο: «Συμπληρώνω το Μηχανογραφικό Δελτίο»
27042024Σαβ
Τελ. Ενημέρωση:Τρι, 18 Ιουλ 2023

Διαδικτυακή Ενημερωτική Ημερίδα Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Σ.Ε.Π.) με τίτλο: «Συμπληρώνω το Μηχανογραφικό Δελτίο»

 

Αφίσα - Μηχανογραφικό Δελτίο

 

 

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας διοργανώνει Διαδικτυακή Ενημερωτική Ημερίδα Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Σ.Ε.Π.) με τίτλο:

«Συμπληρώνω το Μηχανογραφικό Δελτίο»,

την Πέμπτη 29 Ιουνίου και ώρα 17:00.

Στόχος της ημερίδας είναι η καθοδήγηση-ενημέρωση σχετικά με τη συμπλήρωση του Μηχανογραφικού Δελτίου για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και του παράλληλου Μηχανογραφικού για την εισαγωγή σε Δημόσιο ΙΕΚ.

Η ημερίδα θα μεταδοθεί διαδικτυακά μέσω livestreaming από το κανάλι της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης www.webtv.kmaked.eu και θα παραμείνει αναρτημένη για να είναι στη διάθεση της εκπαιδευτικής κοινότητας.

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν ερωτήματα στην πλατφόρμα ερωτήσεων www.submit.kmaked.eu έως και την Τετάρτη 28 Ιουνίου 2023.

 

Η Περιφερειακή Διεύθυνσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας χρησιμοποιεί στο διαδικτυακό της τόπο "cookies" προκειμένου να προσφέρει αποτελεσματικότερο για τους επισκέπτες/χρήστες περιβάλλον. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας στην ιστοσελίδες μας, αποδέχεσθε τη χρήση των "cookies". Για να ενημερωθείτε σχετικά, παρακαλούμε να ανατρέξετε στις Πληροφορίες.
Πληροφορίες Αποδέχομαι