Δράσεις του Παρατηρητηρίου Πρόληψης της Σχολικής Βίας και του Εκφοβισμού της Περιφερειακής Διεύθυνσης Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας
06052024Δευ
Τελ. Ενημέρωση:Τρι, 18 Ιουλ 2023

Δράσεις του Παρατηρητηρίου Πρόληψης της Σχολικής Βίας και του Εκφοβισμού της Περιφερειακής Διεύθυνσης Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας

 Σας ενημερώνουμε ότι το Παρατηρητήριο Πρόληψης της Σχολικής Βίας και του Εκφοβισμού της Περιφερειακής Διεύθυνσης Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας οργανώνει σε συνεργασία με τις Δ/νσεις Εκπ/σεις των Περιφερειακών Ενοτήτων της Κεντρικής Μακεδονίας επιμορφωτικές δράσεις όσον αφορά την πρόληψη και παρέμβαση σε περιπτώσεις ενδοσχολικής βίας.

 Οι επιμορφωτικές δράσεις θα πραγματοποιηθούν 
 

20 Ιανουαρίου Κιλκίς

31 Ιανουαρίου Σέρρες

3 Φεβρουαρίου Κατερίνη

17 Φεβρουαρίου Βέροια

28 Φεβρουαρίου Πέλλα

17 Μαρτίου Χαλκιδική

31 Μαρτίου Θεσσαλονίκη

Οι δράσεις θα πραγματοποιούνται 12:00 - 15:00, παρουσία των Δικτύων των Περιφερειακών Ενοτήτων, των Υπευθύνων Ενδοσχολικής Βίας των σχολείων, των Δ/ντων Σχολείων, γονέων και παραγόντων της Τοπικής Κοινωνίας.

Οι εισηγητές εκ μέρους της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας θα είναι ο Περιφερειακός Δ/ντης ΠΕ και ΔΕ Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Γιώργος Καρατάσιος, οι Προϊστάμενοι Επιστημονικής και Παιδαγωγικής Καθοδήγησης Κεντρικής Μακεδονίας, κ.κ. Νίκος Ακριτίδης και Ευαγγελία Ψυιχογυιού, ο Υπεύθυνος του Παρατηρητηρίου Βίας της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Αλέξανδρος Κόπτσης, τα μέλη της Ομάδας Υποστήριξης του Συντονιστή Κεντρικής Μακεδονίας, κ.κ. Γιάννης Αδαμόπουλος και Χρήστος Ρουμπίδης, η Γραμματέας του ΔΣ ? Αντιπρόεδρος των Σχολικών Επιτροπών ΠΕ και ΔΕ του δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη, εκπαιδευτικός, κ. Ανατολή Κωνσταντινίδου, και η εκπαιδευτικός, που συνεργάζεται με την Περιφερειακή Δ/νση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Αμαλία Καραμήτρου και εκπρόσωπος του Χαμόγελου του Παιδιού.

 

Ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης

 Κεντρικής Μακεδονίας

 Γεώργιος Δ. Καρατάσιος

Η Περιφερειακή Διεύθυνσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας χρησιμοποιεί στο διαδικτυακό της τόπο "cookies" προκειμένου να προσφέρει αποτελεσματικότερο για τους επισκέπτες/χρήστες περιβάλλον. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας στην ιστοσελίδες μας, αποδέχεσθε τη χρήση των "cookies". Για να ενημερωθείτε σχετικά, παρακαλούμε να ανατρέξετε στις Πληροφορίες.
Πληροφορίες Αποδέχομαι
gaziantep evden eve taşımacılık