ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΚΛΑΔΩΝ ΠΕ23 ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ, ΠΕ21/26 ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ & ΠΕ30 ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ
19032024Τρι
Τελ. Ενημέρωση:Τρι, 18 Ιουλ 2023

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΚΛΑΔΩΝ ΠΕ23 ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ, ΠΕ21/26 ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ & ΠΕ30 ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ

eidikiagogi02

 

 

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΚΛΑΔΩΝ ΠΕ23 ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ, ΠΕ21/26 ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ & ΠΕ30 ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ

 

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

 

Από την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνονται οι προσλήψεις των υποψηφίων αναπληρωτών ΠΕ23 Ψυχολόγων, ΠΕ21/26 Λογοθεραπευτών & ΠΕ30 Κοινωνικών Λειτουργών

 

Καλούνται οι αναπληρωτές Ε.Ε.Π. των παραπάνω κλάδων των οποίων τα ονόματα αναφέρονται στα συνημμένα αρχεία αποφάσεων πρόσληψης αναπληρωτών να προσέλθουν:

 

α) την Πέμπτη 19-04-2018 και από ώρα 08:00  στα γραφεία των κατά τόπους Δ/νσεις Β/θμιας Εκπ/σης στις οποίες τοποθετούνται προκειμένου να γίνει η αναγγελία πρόσληψης τους.

 

και στη συνέχεια την ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΑ (Πέμπτη 19-04-2018)

 

β) στα γραφεία της ΠΕΡΙΦΕΡEΙΑΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Λεωφ. Γεωργικής Σχολής 65, προκειμένου να αναλάβουν υπηρεσία και να υπογράψουν τη σχετική σύμβαση εργασίας.

 

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

 

ΟΛΟΙ οι υποψήφιοι θα πρέπει να προσκομίσουν στην ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ, όπου θα τηρούνται και οι ατομικού τους φάκελοι, σε ευκρινείς φωτοτυπίες τα κάτωθι δικαιολογητικά:

 

  1. Τίτλους σπουδών (βασικό πτυχίο, μεταπτυχιακό, διδακτορικό. Σε περίπτωση ξενόγλωσσων τίτλων επιπλέον τη μετάφραση και την αναγνώριση από το ΔΟΑΤΑΠ/ΔΙΚΑΤΣΑ)
  2. Απόδειξη της ελληνομάθειας, όπου απαιτείται σύμφωνα με την αρ. 118640/Δ3/τ.Β΄/21-07-2016 Υ.Α.
  3. Αποδεικτικά έγγραφα για το ΑΦΜ, ΑΜΚΑ, Αρ. Μητρώου ΙΚΑ
  4. Ταυτότητα
  5. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης τελευταίου τριμήνου (ΜΟΝΟ οι έγγαμοι)
  6. Φωτοτυπία της 1ης σελίδας βιβλιαρίου της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ για το ΙΒΑΝ
  7. Βεβαιώσεις προϋπηρεσίας και αναλυτική κατάσταση ενσήμων

 

Είναι στην διακριτική ευχέρεια του κάθε υποψηφίου να καταθέσει αντίγραφα των παραπάνω δικαιολογητικών ΚΑΙ στην αρμόδια Διεύθυνση Εκπαίδευσης στην οποία θα παρουσιαστεί.

 

ΑΣΚΗΣΗ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ ή ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΑΜΟΙΒΗ: Αναπληρωτές ή ωρομίσθιοι δύναται να ασκούν ιδιωτικό έργο ή εργασία με αμοιβή, εφόσον προηγουμένως έχουν λάβει την απαιτούμενη, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 31 του ν.3528/2007, άδεια από το εκάστοτε αρμόδιο Υπηρεσιακό Συμβούλιο.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ οι προσληφθέντες οι οποίοι επιθυμούν να ασκήσουν ιδιωτικό έργο, μαζί με την αίτησή τους να συνυποβάλλουν ΟΛΑ τα απαιτούμενα δικαιολογητικά όπως αυτά αναφέρονται στην ιστοσελίδα της Περ/κής Δ/νσης Εκπ/σης Κεντρικής Μακεδονίας:

 

http://kmaked.pde.sch.gr/site/index.php/perifereia/faq-menu/259-faq/faq-eidiki-agogh/1226-faq-eid-1

 

Η Περιφερειακή Διεύθυνσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας χρησιμοποιεί στο διαδικτυακό της τόπο "cookies" προκειμένου να προσφέρει αποτελεσματικότερο για τους επισκέπτες/χρήστες περιβάλλον. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας στην ιστοσελίδες μας, αποδέχεσθε τη χρήση των "cookies". Για να ενημερωθείτε σχετικά, παρακαλούμε να ανατρέξετε στις Πληροφορίες.
Πληροφορίες Αποδέχομαι