Πρόσκληση σε Επιμορφωτικό Πρόγραμμα για εκπ/κούς κλ.ΠΕ03 της Δ.Δ.Ε. Ανατολικής Θεσσαλονίκης
27042024Σαβ
Τελ. Ενημέρωση:Τρι, 18 Ιουλ 2023

Πρόσκληση σε Επιμορφωτικό Πρόγραμμα για εκπ/κούς κλ.ΠΕ03 της Δ.Δ.Ε. Ανατολικής Θεσσαλονίκης

O Σχολικός Σύμβουλος Μαθηματικών Ανατολικής Θεσσαλονίκης κ. Αναστάσιος Ευαγγελόπουλος, θα πραγματοποιήσει επιμορφωτικό πρόγραμμα για τους εκπαιδευτικούς κλ.ΠΕ03 της Δ.Δ.Ε. Ανατολικής Θεσσαλονίκης, με θέμα «Εκμάθηση και Αξιοποίηση Λογισμικών για τη Διδασκαλία των Μαθηματικών».

Το επιμορφωτικό πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17-02-2016 και Τετάρτη 24-02-2016, ώρες: 11:30-14:30, στο 28ο Λύκειο Θεσσαλονίκης. Επιμορφωτές θα είναι οι Σχολικοί Σύμβουλοι Μαθηματικών Κωνσταντίνος Μπουραζάνας και Αναστάσιος Ευαγγελόπουλος

 Όσοι από τους εκπαιδευτικούς επιθυμούν να συμμετάσχουν στο επιμορφωτικόπρόγραμμα καλούνται να το δηλώσουν, αποστέλλοντας

e-mail   στοkontasos@otenet.gr

Παρακαλούνται οι κ.κ Διευθυντές/ντριες να ενημερώσουν ενυπόγραφα τις/τους εκπ/κούς του κλάδου ΠΕ03  και να διευκολύνουν την προσέλευσή τους.

 Η μετακίνηση των εκπαιδευτικών δε θα βαρύνει το Δημόσιο.

Η Περιφερειακή Διεύθυνσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας χρησιμοποιεί στο διαδικτυακό της τόπο "cookies" προκειμένου να προσφέρει αποτελεσματικότερο για τους επισκέπτες/χρήστες περιβάλλον. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας στην ιστοσελίδες μας, αποδέχεσθε τη χρήση των "cookies". Για να ενημερωθείτε σχετικά, παρακαλούμε να ανατρέξετε στις Πληροφορίες.
Πληροφορίες Αποδέχομαι