Ημερίδα για την προστασία του περιβάλλοντος και την εξοικονόμηση της ενέργειας-Η αξιοποίηση της ηλιοθερμίας
19032024Τρι
Τελ. Ενημέρωση:Τρι, 18 Ιουλ 2023

Ημερίδα για την προστασία του περιβάλλοντος και την εξοικονόμηση της ενέργειας-Η αξιοποίηση της ηλιοθερμίας

bioklimatika

Την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 10:00-13:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Περιφερειακής Διεύθυνσης Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί ημερίδα για την προστασία του περιβάλλοντος και την εξοικονόμηση της ενέργειας καθώς και με ποιους τρόπους μπορεί να αξιοποιηθεί η ηλιοθερμία. Την ημερίδα διοργανώνει η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας με σκοπό να ανιχνευθούν τρόποι εξοικονόμησης της ενέργειας και ταυτόχρονης προστασίας του περιβάλλοντος.

Στην ημερίδα θα εισηγηθούν οι:

Χρυσούλα Αθανασίου, Υπεύθυνη ΚΠΕ Ελευθερίου Κορδελιού και Βερτίσκου.  «Ενέργεια από τη φύση στην κοινωνία και πάλι πίσω. Η συμβολή της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης στην κατανόηση των ζητημάτων που απορρέουν από τη χρήση της ενέργειας».

Πέτρος Θ. Κωνσταντινίδης, Υπάλληλος Π.Δ.Ε. Κεντρικής Μακεδονίας, Πολιτικός Μηχανικός Α.Π.Θ. «Επανασχεδιασμός και περιβαλλοντική αναβάθμιση σχολικού χώρου».

Γιάννης Τσιάφης, Καθηγητής Πολυτεχνικής Σχολής Α.Π.Θ., Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών. «Αποτελέσματα μελετών από τη χρήση της Ηλιοθερμίας» Δημήτρης Κεφαλάς, Ενεργειακός Μηχανολόγος Μηχανικός. «Εφαρμογές της Ηλιοθερμίας».

Κωνσταντίνος Α. Μοράρος, Σύμβουλος Ανάπτυξης. «Χρηματοδότηση της Ηλιοθερμίας».

Η Περιφερειακή Διεύθυνσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας χρησιμοποιεί στο διαδικτυακό της τόπο "cookies" προκειμένου να προσφέρει αποτελεσματικότερο για τους επισκέπτες/χρήστες περιβάλλον. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας στην ιστοσελίδες μας, αποδέχεσθε τη χρήση των "cookies". Για να ενημερωθείτε σχετικά, παρακαλούμε να ανατρέξετε στις Πληροφορίες.
Πληροφορίες Αποδέχομαι