Συνεργασία Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας με το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
07052024Τρι
Τελ. Ενημέρωση:Τρι, 18 Ιουλ 2023

Συνεργασία Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας με το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

IMG 20190531 142404

Την Παρασκευή 28 Απριλίου, ο Περιφερειακός Διευθυντής κ. Κόπτσης συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης κ. Νικήτα Μυλόπουλο στα γραφεία διοίκησης του Μεγάρου.

Η συνάντηση έγινε σε πολύ θετικό κλίμα και συζητήθηκε η συνέργεια στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Ο Κόσμος της Μουσικής»,    καθώς και η πορεία υλοποίησης και εφαρμογής του σε μαθητές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Παράλληλα αποφασίστηκε να υλοποιηθούν και άλλα εκπαιδευτικά προγράμματα.

Τέλος, υπήρξε η διάθεση και από τις 2 πλευρές ώστε το φθινόπωρο να πραγματοποιηθεί μία ημερίδα ενημέρωσης του προγράμματος προς την εκπαιδευτική κοινότητα.

Η Περιφερειακή Διεύθυνσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας χρησιμοποιεί στο διαδικτυακό της τόπο "cookies" προκειμένου να προσφέρει αποτελεσματικότερο για τους επισκέπτες/χρήστες περιβάλλον. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας στην ιστοσελίδες μας, αποδέχεσθε τη χρήση των "cookies". Για να ενημερωθείτε σχετικά, παρακαλούμε να ανατρέξετε στις Πληροφορίες.
Πληροφορίες Αποδέχομαι
casibom girişcasibom giriş
gaziantep evden eve taşımacılıkdiş eti ağrısıankara gülüş tasarımıistanbul hayır lokmasımaltepe evden eve nakliyatsancaktepe evden eve nakliyattuzla nakliyatkartal evden eve nakliyattarsus evden eve nakliyatreplika saatler