Εκπαιδευτικό υλικό για το μάθημα Εισαγωγή στην Εφοδιαστική (Logistics) της Β΄ τάξης του Τομέα Οικονομίας και Διοίκησης των Ημερησίων και Εσπερινών ΕΠΑΛ
19032024Τρι
Τελ. Ενημέρωση:Τρι, 18 Ιουλ 2023

Εκπαιδευτικό υλικό για το μάθημα Εισαγωγή στην Εφοδιαστική (Logistics) της Β΄ τάξης του Τομέα Οικονομίας και Διοίκησης των Ημερησίων και Εσπερινών ΕΠΑΛ

SXOLSYMB

Για την αποτελεσματικότερη διδασκαλία του μαθήματος Εισαγωγή στην Εφοδιαστική (Logistics) της Β΄ τάξης του Τομέα Οικονομίας και Διοίκησης των Ημερησίων και Εσπερινών ΕΠΑΛ σας στέλνω επιλεγμένο εκπαιδευτικό υλικό, το οποίο έχει δημιουργηθεί από τον Δρ. Δημήτρη Φωλίνα, Επίκουρο Καθηγητή στο ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας, Τμήμα Διοίκησης Συστημάτων Εφοδιασμού (Παράρτημα Κατερίνης). Ο Δρ. Δημήτρης Φωλίνας είναι συγγραφέας του Βιβλίου Εισαγωγή στην Εφοδιαστική (logistics) που διδάσκεται στη Β΄ τάξη του Τομέα Οικονομίας και Διοίκησης των Ημερησίων και Εσπερινών ΕΠΑΛ. Το εκπαιδευτικό υλικό ονομάζεται «Διδασκαλία Εφοδιαστικής στο Επαγγελματικό Λύκειο» και αποτελείται από δύο αρχεία.
Το εκπαιδευτικό αυτό υλικό έχει αναρτηθεί (μπορείτε να το κατεβάσετε και να το αποθηκεύσετε) στην ιστοσελίδα της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης, στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://dide-v.thess.sch.gr/ ? Σύμβουλοι ? ΠΕ9-ΠΕ18 ? Μυλωνάς Δημήτριος ? Εκπαιδευτικό Υλικό. Το εκπαιδευτικό υλικό είναι επίκαιρο, σύγχρονο και ιδιαίτερα χρηστικό (αναρτήθηκε στις 08-12-2016). Επίσης έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://kmaked.pde.sch.gr στην ενότητα Υλικό Υποστηρικτικό Σχολικών Συμβούλων (αναρτήθηκε στις 08-12-2016).
Είμαι στη διάθεσή σας για κάθε πληροφορία ή πρόσθετη διευκρίνιση.

Με εκτίμηση

Δρ. Δημήτριος Μ. Μυλωνάς
Σχολικός Σύμβουλος Οικονομολόγων

Η Περιφερειακή Διεύθυνσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας χρησιμοποιεί στο διαδικτυακό της τόπο "cookies" προκειμένου να προσφέρει αποτελεσματικότερο για τους επισκέπτες/χρήστες περιβάλλον. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας στην ιστοσελίδες μας, αποδέχεσθε τη χρήση των "cookies". Για να ενημερωθείτε σχετικά, παρακαλούμε να ανατρέξετε στις Πληροφορίες.
Πληροφορίες Αποδέχομαι