06122019Παρ
Τελ. Ενημέρωση:Παρ, 06 Δεκ 2019

Ανακοίνωση διαγωνιστικών κέντρων Κεντρικής Μακεδονίας στο πλαίσιο του Προγράμματος EUROSCOLA 2019-2020

euroscola 1

 

Από την Περιφερειακή Διεύθυνση Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ο πίνακας με τα Διαγωνιστικά Κέντρα στο πλαίσιο του Προγράμματος EUROSCOLA 2019-2020.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται:

  • Από την ιστοσελίδα της Περιφερειακής Δ/νσης Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης Κεντρικής Μακεδονίας (kmaked.pde.sch.gr) στο σύνδεσμο για το EUROSCOLA.
  • Από την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης.
  • Από τις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Επισημαίνεται ότι ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί την Πέμπτη, 07 Νοεμβρίου 2019.

Επισημαίνεται ότι στη Δ.Δ.Ε. Ν. Ημαθίας θα λειτουργήσουν τρία (03) διαγωνιστικά κέντρα και στη Δ.Δ.Ε. Ν. Χαλκιδικής έξι (06). Στις υπόλοιπες Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα λειτουργήσει από ένα (01) διαγωνιστικό κέντρο. Οι διαγωνιζόμενοι μπορούν να ενημερώνονται σχετικά από τη σχολική μονάδα όπου φοιτούν, καθώς επίσης και από την αντίστοιχη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Επισυνάπτεται ο πίνακας με τα διαγωνιστικά κέντρα Κεντρικής Μακεδονίας - EUROSCOLA2019-2020


Ημερίδα Euroscola -7 Φεβρουαρίου 2019 - Φωτογραφικό υλικό

euroscola-logo

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας συμμετείχε στην Ημερίδα που έλαβε χώρα στο Στρασβούργο στις 7 Φεβρουαρίου 2019, στο πλαίσιο του προγράμματος Euroscola 2018-2019, με 24 μαθητές Λυκείου και 3 συνοδούς καθηγητές.
Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν το χώρο και τον τρόπο λειτουργίας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και να εκφράσουν τις προσδοκίες και τις απόψεις τους για την ευρωπαϊκή οικοδόμηση. Παράλληλα, αποκόμισαν σημαντικές εμπειρίες από το ταξίδι στο εξωτερικό, τις οποίες μοιράστηκαν με τους συμμαθητές τους με την επιστροφή στα σχολεία τους.

 

 

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για κατάθεση οικονομικής προσφοράς σχετικά με μετάβαση, διαμονή και επιστροφή μαθητών και εκπαιδευτικών προς το/και από το Στρασβούργο, στο πλαίσιο του Προγράμματος EUROSCOLA 2018-2019

euroscola 1

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για κατάθεση οικονομικής προσφοράς σχετικά με μετάβαση, διαμονή και επιστροφή μαθητών και εκπαιδευτικών προς το/και από το Στρασβούργο, στο πλαίσιο του Προγράμματος EUROSCOLA 2018-2019 

Συνημμένα:
Download this file (27835 ΩΕΟ24653ΠΣ-ΨΕΤ.pdf)27835 ΩΕΟ24653ΠΣ-ΨΕΤ.pdf[ ]588 kB

Η Περιφερειακή Διεύθυνσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας χρησιμοποιεί στο διαδικτυακό της τόπο "cookies" προκειμένου να προσφέρει αποτελεσματικότερο για τους επισκέπτες/χρήστες περιβάλλον. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας στην ιστοσελίδες μας, αποδέχεσθε τη χρήση των "cookies". Για να ενημερωθείτε σχετικά, παρακαλούμε να ανατρέξετε στις Πληροφορίες.
Πληροφορίες Αποδέχομαι