23012022Κυρ
Τελ. Ενημέρωση:Πεμ, 20 Ιαν 2022

Δελτίο Τύπου - Χριστουγεννιάτικη Διαδικτυακή «Γιορτή Αγάπης» σχολείων Κεντρικής Μακεδονίας

Κάθε χρόνο, στις 23/12 οι μαθητές γιορτάζουν τα Χριστούγεννα με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο μέσα στις σχολικές μονάδες. Τα παιδιά γίνονται ηθοποιοί, χορωδοί και ό,τι μπορεί να φανταστεί ο νους, μέσα σε ήχους από κάλαντα και τραγούδια.

Φέτος, για δεύτερη χρονιά η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας δίνει το βήμα στους μαθητές και στα σχολεία της να παρουσιάσουν τη δική τους ματιά των Χριστουγέννων και να παίξουν μουσική με τις δικές τους χριστουγεννιάτικες νότες.

Έτσι, φέτος διοργανώνουμε και πάλι τη  Χριστουγεννιάτικη Διαδικτυακή «Γιορτή Αγάπης» και σας καλούμε όλους, μαθητές, εκπαιδευτικούς, γονείς να την γιορτάσουμε με το δικό μας μοναδικό τρόπο, την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 10:00 π.μ.-19:00 μ.μ.

 

Θα παρακολουθήσουμε βίντεο σχολείων με κάλαντα, θεατρικά έργα, χριστουγεννιάτικα έθιμα και τραγούδια, παραμύθια και σταυρόλεξα, που ετοίμασαν μικροί και μεγάλοι μαθητές της Κεντρικής Μακεδονίας.

Θα συνδεθούμε ζωντανά με το Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας ΝΟΗΣΙΣ, όπου το 6ο Διαπολιτισμικό Δημοτικό Σχολείο Κορδελιού έχει ετοιμάσει ένα εορταστικό μουσικό δρώμενο.

Σας καλούμε όλους να παρακολουθήσετε τις διαδικτυακές γιορτές των μαθητών μας, να μοιραστούμε όμορφες στιγμές, να τραγουδήσουμε μαζί, να ενώσουμε τις φωνές μας, να ζεστάνουμε τις καρδιές μας, να είμαστε όλοι μαζί!

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί από το κανάλι της ΠΔΕ Κεντρικής Μακεδονίας στη διεύθυνση: www.webtv.kmaked.eu

 

Σας περιμένουμε όλους!!!

Δελτίο Τύπου Διαδικτυακή Ενημερωτική Συνάντηση για τον Εμβολιασμό των Παιδιών

thumbnail IMG 7822

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Κεντρικής Μακεδονίας στο πλαίσιο των δράσεων του Παρατηρητηρίου Διαχείρισης Κρίσεων και σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε διαδικτυακή επιμορφωτική συνάντηση με θέμα:

«Εμβολιασμός των Παιδιών κατά της Covid-19», την Τετάρτη 15-12-2021.

Κεντρικοί Ομιλητές της εκδήλωσης ήταν ο κ. Ροηλίδης Εμμανουήλ, καθηγητής Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας Α.Π.Θ., και μέλος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, Διευθυντής της Γ΄ Παιδιατρικής Κλινικής του Γ.Ν.Θ. Ιπποκράτειου και ο κ. Νίτσας Νικόλαος, Χειρουργός Οφθαλμίατρος- Παιδοφθαλμίατρος, Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκη. Την εκδήλωση άνοιξε ο Αναπληρωτής Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας.

Οι ομιλητές απάντησαν σε ερωτήσεις που τέθηκαν σε ειδικά διαμορφωμένη πλατφόρμα από εκπαιδευτικούς και γονείς απαντώντας σε καίρια ερωτήματα γονέων οι οποίοι έθεσαν ως βασικό προβληματισμό το αν αξίζει το ρίσκο να εμβολιάσουν τα παιδιά τους. Τόσο ο κ. Νίτσας όσο και ο κ. Ροηλίδης απάντησαν θετικά διότι όπως τόνισαν «ένα παιδί χωρίς υποκείμενο νόσημα θα ανταποκριθεί καλύτερα στον ιό, ωστόσο δεν νοσούν όλα τα παιδιά ήπια (!).».

Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας και Ειδικής Αγωγής του ΥΠΑΙΘ Αλέξανδρος Κόπτσης, ο οποίος συνεχάρη τον Ιατρικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης για τη συνεχή παρουσία του σε κάθε προσπάθεια ενημέρωσης της εκπαιδευτικής κοινότητας και την ΠΔΕ Κεντρικής Μακεδονίας για τις ιδιαίτερες δράσεις της.

  Η ημερίδα μεταδόθηκε διαδικτυακά μέσω livestreaming από την Ιστοσελίδα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης και θα παραμείνει αναρτημένη για να είναι στη διάθεση της εκπαιδευτικής κοινότητας στο σύνδεσμο: https://youtu.be/8p3RGZZXC3E

 

thumbnail IMG 7830

 

Δελτίο Τύπου ευρωπαϊκού προγράμματος SWPBS Erasmus+ KA3, «Οικοδομώντας Θετικά, Ενταξιακά και Ισότιμα Μαθησιακά Περιβάλλοντα μέσω της Προώθησης των Θετικών Συμπεριφορών»

1639650809056

Την Τετάρτη 08/12/2021 και ώρα 17:00-19:00 πραγματοποιήθηκε διαδικτυακή ενημερωτική συνάντηση με τα μέλη της ομάδας έργου του ευρωπαϊκού προγράμματος SWPBSErasmus+ KA3, «Οικοδομώντας Θετικά, Ενταξιακά και Ισότιμα Μαθησιακά Περιβάλλοντα μέσω της Προώθησης των Θετικών Συμπεριφορών» και τους εκπαιδευτικούς των σχολικών μονάδων που εκδήλωσαν ενδιαφέρον να ενημερωθούν για το υλικό και τις πρακτικές που εφαρμόζονται στο πλαίσιο του προγράμματος. Η συνάντηση έγινε ύστερα από την έγκριση αιτήματος της ΠΔΕ Κ.Μακεδονίας από το ΥΠΑΙΘ για υλοποίηση εκπαιδευτικού προγράμματος για το σχολικό έτος 2021-2022 και με σκοπό την επέκτασή του, σε μαθητές/μαθήτριες των Δημοτικών Σχολείων της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας.

Την εκδήλωσε χαιρέτισε ο Αναπληρωτής Περιφερειακός   Διευθυντής   Εκπαίδευσης   Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Θωμάς Μπαχαράκης. Στη συνέχεια, έγινε η παρουσίαση του προγράμματος SWPBS /«Σχολικό Σύστημα Προώθησης Θετικών Συμπεριφορών (ΣΣΠΘΣ)» με έμφαση στην έγκριση από το ΙΕΠ και ΥΠΑΙΘ, από την κ. Κρυσταλλία Στάικου, μέλος της ομάδας υποστήριξης του έργου SWPBS Erasmus + ΚΑ3. Ακολούθησε ο Αναπληρωτής Καθηγητής του ΤΕΠΑΕ του Α.Π.Θ. κ. Αθανάσιος Γρηγοριάδης με την παρουσίαση του έργου SWPBS και την εφαρμογή του στις υπόλοιπες χώρες που υλοποιείται το πρόγραμμα. Επιπροσθέτως, ο κ. Τρικκαλιώτης Ιωάννης, Συντονιστής Εκπαιδευτικού Έργου ΠΕ70 2ου ΠΕΚΕΣ Κ. Μακεδονίας πήρε τον λόγο και παρουσίασε την εισήγηση με θέμα: «Βήματα σχεδιασμού-υλοποίησης δράσεων ΣΣΠΘΕΣ-παραδείγματα εφαρμογής». Κατόπιν, συνέχισε ο κ. Κλιάπης Πέτρος, Συντονιστής Εκπαιδευτικού Έργου ΠΕ70 1ου ΠΕΚΕΣ Κ. Μακεδονίας με την εισήγηση: «Εκπαιδευτικό υλικό δράσεων ΣΣΠΘΕΣ-παραδείγματα εφαρμογής» και η συνάντηση έκλεισε ύστερα από ερωτήσεις και συζήτηση που ακολούθησε.

Δελτίο Τύπου - Διαδικτυακή Ενημερωτική Συνάντηση για τον Εμβολιασμό των Παιδιών

15-12-2021

Ο Ιατρικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιήσουν:

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ με θέμα:

«Εμβολιασμός των παιδιών κατά της Covid-19», την Τετάρτη 15-12-21 και ώρα 12.00 μ.μ.-13.15 μ.μ.

Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο δράσεων του Παρατηρητηρίου Διαχείρισης Κρίσεων, το οποίο ανασυγκροτήθηκε και επανεκκινεί τη λειτουργία του με σκοπό να ενισχύσει και να διευρύνει τους τρεις άξονές δράσης του.

Η συνάντηση απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των σχολικών μονάδων της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας.

Στην ημερίδα θα λάβουν μέρος:

  1. Ο κ. Ροηλίδης Εμμανουήλ, καθηγητής Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας Α.Π.Θ., και μέλος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, Διευθυντής της Γ΄ Παιδιατρικής Κλινικής του Γ.Ν.Θ. Ιπποκράτειου.
  2. Ο κ. Νίτσας Νικόλαος, Χειρουργός Οφθαλμίατρος- Παιδοφθαλμίατρος, Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης θα παρουσιαστεί σχετική εισήγηση από τους ομιλητές και θα δοθούν απαντήσεις σε ερωτήσεις που θα τεθούν από εκπαιδευτικούς, μαθητές και γονείς.

Για το λόγο αυτό παρακαλούμε, όποιος εκπαιδευτικός, μαθητής ή γονέας έχει σχετικά ερωτήματα, να τα διατυπώσει στην πλατφόρμα που έχει αναρτηθεί στην Ιστοσελίδα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης, στη διεύθυνση:

https://www.submit.kmaked.eu/

έως την Τρίτη 14-12-21, ώρα 14:00 μ.μ.

Η ημερίδα θα μεταδοθεί διαδικτυακά μέσω livestreaming από την Ιστοσελίδα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης www.webtv.kmaked.eu και θα παραμείνει αναρτημένη για να είναι στη διάθεση της εκπαιδευτικής κοινότητας.

Θεωρούμε πως η καλύτερη αντιμετώπιση είναι η πρόληψη και η καλύτερη πρόληψη επιτυγχάνεται με την ορθή ενημέρωση.

Επίσκεψη Γαλλικής αντιπροσωπείας από την Εκπαιδευτική Περιφέρεια της Νίκαιας

received 4602917836502772 2

Τη Δευτέρα 29/11/2021 επισκέφτηκε την Περιφερειακή Διεύθυνση Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας Γαλλική αντιπροσωπεία από την Εκπαιδευτική Περιφέρεια της Νίκαιας, η κ. StephanieGoguet της DRAREIC (Direction Regionale Academique des Relations Europeennes, Internationales et de la Cooperation a Nice), ο κ. JoelFlouderτου LyceeCarnot και ο κ.FabienBoy του CollegePeiresc, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος ERASMUS+ PRISME3. Τη Γαλλική αντιπροσωπεία υποδέχθηκε ο Αναπληρωτής Περιφερειακός Διευθυντής Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Θωμάς Μπαχαράκης. Η αν.Προωθήτρια Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων κ. Κρυσταλλία Στάικου τους παρουσίασε τα ευρωπαϊκά προγράμματα που υλοποιούνται στην ΠΔΕ Κ. Μακεδονίας, καθώς και τις συνεργασίες που προέκυψαν ύστερα από την υπογραφή του συμφώνου συνεργασίας, ανάμεσα στις Εκπαιδευτικές Περιφέρειες της Κεντρικής Μακεδονίας και της Νίκαιας.

Στη συνάντηση παρέστησαν η Προωθήτρια Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων κ. Ευλαμπία Κύζα, η Πρόεδρος του Συλλόγου Καθηγητών Γαλλικής,  κ.Στέλλα Λεονάρδου, και η υπεύθυνη εκπαιδευτικής συνεργασίας του Γαλλικού Ινστιτούτου Θεσσαλονίκης κ.Δανάη Ιωακειμίδου. Η συνάντηση εξελίχθηκε μέσα σε εξαιρετικό κλίμα, όπου οι παρευρισκόμενοι/ες συζήτησαν για τις ομοιότητες και τις διαφορές των δύο εκπαιδευτικών συστημάτων (γαλλικού & ελληνικού), ενώ παράλληλα τέθηκαν οι βάσεις για περαιτέρω συνεργασία μεταξύ των δύο Εκπαιδευτικών Περιφερειών.

Εξαιρετικά Επείγον - Α Μαθητικό Συνέδριο Ιστορίας

afisa2021-mathitiko-synedrio-istoria resize

Σας ενημερώνουμε πως το Α Μαθητικό Συνέδριο Ιστορίας με τίτλο: «200 χρόνια από την έναρξη της Επανάστασης του 1821: Αγώνες των Μακεδόνων για την απελευθέρωση», που είχε προγραμματιστεί σε συνεργασία με το Δήμο Θεσσαλονίκης και το Κέντρο Ιστορίας αναβάλλεται λόγω έξαρσης των επιδημιολογικών δεδομένων. Θα ενημερωθείτε άμεσα για τη νέα ημερομηνία και τον τρόπο διεξαγωγής του.

 

Α' ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

Αφίσα-Α Μαθητικό Συνέδριο 2021 ΤΕΛΙΚΟ

 

 

Δελτίο Τύπου

 

Α' ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

«200 χρόνια από την έναρξη της επανάστασης του 1821: Αγώνες των Μακεδόνων για την απελευθέρωση»

 

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας σε συνεργασία με το Κέντρο Ιστορίας και το Δήμο Θεσσαλονίκης συνδιοργανώνουν το 1ο Μαθητικό Συνέδριο Ιστορίας με θέμα: «200 χρόνια από την έναρξη της επανάστασης του 1821: Αγώνες των Μακεδόνων για την απελευθέρωση», το οποίο θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης την Παρασκευή 19/11/2021 και ώρα 09:00 π.μ-14:00 μ.μ.

Στο Συνέδριο θα συμμετέχουν με εργασίες σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, με θέματα εμπνευσμένα από την Επανάσταση του 1821 και τον τόπο μας, ενώ κεντρικός ομιλητής θα είναι ο κ. Νικόλαος Σιώκης, Διδάκτωρ Ιστορίας Ελληνισμού Α.Π.Θ. Θέμα: "Η Μακεδονία στα χρόνια της Ελληνικής Επανάστασης. Μία ιστορική αναδρομή". Στα προεδρεία των εισηγήσεων θα είναι οι Συντονιστές Εκπαιδευτικού Έργου του 1ου ΠΕΚΕΣ της ΠΔΕ Κεντρικής Μακεδονίας κ. Ελευθέριος Βέτσιος ΠΕ02 και κ. Δημήτριος Σιδηρόπουλος ΠΕ 70.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΑΝΑΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΕΠΟΧΙΚΩΝ Ή ΠΑΡΟΔΙΚΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΩΝ ΣΜΕΑΕ

stelexoi-

 

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ & ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Θεσσαλονίκη, 04 Νοεμβρίου 2021

 

ΑΝΑΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΕΠΟΧΙΚΩΝ Ή ΠΑΡΟΔΙΚΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (ΣΜΕΑΕ)

 

ΠΙΝΑΚΕΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΕΠΟΧΙΚΩΝ Ή ΠΑΡΟΔΙΚΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (ΣΜΕΑΕ) ΚΑΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΩΝ

eidiki agogi 2019c

 

 

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ & ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θεσσαλονίκη, 08 Οκτωβρίου 2021

 

 

ΠΙΝΑΚΕΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΕΠΟΧΙΚΩΝ Ή ΠΑΡΟΔΙΚΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (ΣΜΕΑΕ) ΚΑΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΩΝ

 

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνει ότι έχουν αναρτηθεί οι πίνακες κατάταξης υποψηφίων για πρόσληψη οδηγών και συνοδών σχολικών λεωφορείων ΣΜΕΑΕ, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών, σύμφωνα με την με Αριθ. Πρωτ.: 11895-22/06/2021, ΣΟΧ 1/2021 Ανακοίνωση της υπηρεσίας μας, καθώς και οι πίνακες Απορριπτέων με τους υποψηφίους που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις της ανωτέρω Ανακοίνωσης.

Επισημαίνουμε ότι για τις θέσεις 102, 103, 107, 108 το κριτήριο της εντοπιότητας δεν προσμετράται, οπότε η κατάταξη των υποψηφίων πραγματοποιείται βάσει των συνολικών τους μονάδων.

Κατά των πινάκων αυτών, επιτρέπεται στους ενδιαφερομένους η άσκηση ένστασης μέσα σε αποκλειστική προθεσμία δέκα (10) ημερών (υπολογιζόμενες ημερολογιακά). Η ένσταση υποβάλλεται αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο στο ΑΣΕΠ (prosl.enstasi@asep.gr) και, για να εξεταστεί, πρέπει να συνοδεύεται από αποδεικτικό καταβολής παραβόλου είκοσι ευρώ (20 €), που θα έχει εκδοθεί είτε μέσω της εφαρμογής του ηλεκτρονικού παραβόλου (e-παράβολο) [βλ. λογότυπο «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΑΡΑΒΟΛΟ» στον διαδικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr)] είτε από Δημόσια Οικονομική Υπηρεσία (Δ.Ο.Υ.). Ο υποψήφιος πρέπει να αναγράψει τον κωδικό/αριθμό του παραβόλου στην ένσταση και να καταβάλει το αντίτιμο του ηλεκτρονικού παραβόλου μέχρι τη λήξη προθεσμίας υποβολής των ενστάσεων. Σε περίπτωση που η υποβληθείσα ένσταση γίνει δεκτή, το καταβληθέν ποσό επιστρέφεται στον ενιστάμενο.

Καμία ένσταση δεν υποβάλλεται στο Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων / Διεύθυνση Ειδικής Αγωγής ή στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας.

Η Περιφερειακή Διεύθυνσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας χρησιμοποιεί στο διαδικτυακό της τόπο "cookies" προκειμένου να προσφέρει αποτελεσματικότερο για τους επισκέπτες/χρήστες περιβάλλον. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας στην ιστοσελίδες μας, αποδέχεσθε τη χρήση των "cookies". Για να ενημερωθείτε σχετικά, παρακαλούμε να ανατρέξετε στις Πληροφορίες.
Πληροφορίες Αποδέχομαι