28032023Τρι
Τελ. Ενημέρωση:Παρ, 24 Μαρ 2023

Απολογισμός Παρατηρητηρίου Πρόληψης της Σχολικής Βίας και του Εκφοβισμού Κεντρικής Μακεδονίας 2013-2014

 

Το Παρατηρητήριο Πρόληψης της Σχολικής βίας και του Εκφοβισμού έχει ως αποστολή το σχεδιασμό και την υλοποίηση δράσεων για την Πρόληψη της Σχολικής Βίας και του Εκφοβισμού, την καταγραφή, τη μελέτη και κατά περίπτωση τη διοχέτευση προς διαχείριση σε πιστοποιημένους φορείς περιστατικών σχολικής βίας και εκφοβισμού.

Για την καλύτερη λειτουργία και τον συντονισμό δράσεων και προκειμένου να υλοποιούνται οι δράσεις έγκαιρης πρόληψης και παρέμβασης στα σχολεία, το Παρατηρητήριο Κεντρικής Μακεδονίας, κατά τη διάρκεια  του σχ. έτους 2013-14 προέβη σε σειρά δράσεων με σκοπό την ευαισθητοποίηση εκπαιδευτικών και μαθητών, αλλά και τη δημιουργία συνθηκών πρόληψης και παρέμβασης σε φαινόμενα ενδοσχολικής βίας. 

Η Περιφερειακή Διεύθυνσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας χρησιμοποιεί στο διαδικτυακό της τόπο "cookies" προκειμένου να προσφέρει αποτελεσματικότερο για τους επισκέπτες/χρήστες περιβάλλον. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας στην ιστοσελίδες μας, αποδέχεσθε τη χρήση των "cookies". Για να ενημερωθείτε σχετικά, παρακαλούμε να ανατρέξετε στις Πληροφορίες.
Πληροφορίες Αποδέχομαι