24072021Σαβ
Τελ. Ενημέρωση:Πεμ, 15 Ιουλ 2021

Το Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης προκηρύσσει Κατατακτήριες Εξετάσεις για την εισαγωγή νέων μαθητών στη Β΄ και Γ΄ Γυμνασίου, και την Α΄ Λυκείου. Οι εξετάσεις θα διεξαχθούν την Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

Το Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης προκηρύσσει Κατατακτήριες Εξετάσεις για την εισαγωγή νέων μαθητών στη Β΄ και Γ΄ Γυμνασίου, και την Α΄ Λυκείου. Οι εξετάσεις θα διεξαχθούν την Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014.
Ο αριθμός των θέσεων θα καθοριστεί με βάση τον τελικό αριθμό μετεγγραφών, όπως θα προκύψει μετά το πέρας των εγγραφών (Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν κενές θέσεις στη Γ΄ Γυμνασίου). Οι υποψήφιοι εξετάζονται αποκλειστικά στα μουσικά μαθήματα της προηγούμενης σχολικής χρονιάς. Αναλυτικές πληροφορίες για τα μαθήματα, την εξεταστέα ύλη καθώς και η αίτηση συμμετοχής στις εξετάσεις έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του σχολείου . Το πρόγραμμα εξετάσεων θα ανακοινωθεί στις 8 Σεπτεμβρίου 2014.
Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές στη γραμματεία του Μ.Σ.Θ. από 1 μέχρι και 11 Σεπτεμβρίου 2014.

Η Περιφερειακή Διεύθυνσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας χρησιμοποιεί στο διαδικτυακό της τόπο "cookies" προκειμένου να προσφέρει αποτελεσματικότερο για τους επισκέπτες/χρήστες περιβάλλον. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας στην ιστοσελίδες μας, αποδέχεσθε τη χρήση των "cookies". Για να ενημερωθείτε σχετικά, παρακαλούμε να ανατρέξετε στις Πληροφορίες.
Πληροφορίες Αποδέχομαι